Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş oldu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.04.2024 - 00:26, Güncelleme: 01.04.2024 - 10:40
 

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş oldu

31MART Yerle seçimlerinde Bucak’ın ve Burdur’da ilk kadın belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Hülya Gümüş kazandı.
31 Mart yerel seçimlerinde mevcut Belediye Bakanı Ak Parti Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal’a karşı resmi olmayan sonuçlara göre yaklaşık bin oy fark atarak Bucak Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Hülya Gümüş Belediye Başkanı oldu. Üç dönemdir Ak Parti’nin kazandığı seçimlerde yaklaşık 50 yıl sonra CHP hem belediye başkanlığını, hem de Burdur’da ilk kadın belediye başkanlığını kazan parti oldu.   Hülya Gümüş’ün Bucak Belediye Başkanlığını kazanmasından sonra binlerce kişi Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Cumhuriyet meydanında seçim zaferini yaşayan partililer Hülya Gümüş’ün Belediye Başkanı olmasını kutladı. Bucak CHP ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay Cumhuriyet Meydanını dolduran kalabalığa uzun bir konuşma yaparak teşekkür etti. Daha sonra teşekkür konuşması yapan Hülya Gümüş “Seçimlerde hem bizim hem diğer partilerin Belediye Başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi adaylarının hepsinin gayesi Bucak’tı. Hepimiz Bucak’ın iyi olması, Bucak’ın kazanması için çaba gösterdik. Ben Başta onlara, partili partisiz bana oy veren herkese, aileme, ve ilçe teşkilatıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra Bucak CHP ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay Belediye Meclis üyelerini, il genel meclisi üyelerini ve seçimlerde emeği geçen herkesi tek tek çağırarak Belediye Başkanı seçilen Hülya Gümüş ile birlikte selamladılar.         
31MART Yerle seçimlerinde Bucak’ın ve Burdur’da ilk kadın belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Hülya Gümüş kazandı.

31 Mart yerel seçimlerinde mevcut Belediye Bakanı Ak Parti Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal’a karşı resmi olmayan sonuçlara göre yaklaşık bin oy fark atarak Bucak Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Hülya Gümüş Belediye Başkanı oldu. Üç dönemdir Ak Parti’nin kazandığı seçimlerde yaklaşık 50 yıl sonra CHP hem belediye başkanlığını, hem de Burdur’da ilk kadın belediye başkanlığını kazan parti oldu.

 

Hülya Gümüş’ün Bucak Belediye Başkanlığını kazanmasından sonra binlerce kişi Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Cumhuriyet meydanında seçim zaferini yaşayan partililer Hülya Gümüş’ün Belediye Başkanı olmasını kutladı. Bucak CHP ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay Cumhuriyet Meydanını dolduran kalabalığa uzun bir konuşma yaparak teşekkür etti. Daha sonra teşekkür konuşması yapan Hülya Gümüş “Seçimlerde hem bizim hem diğer partilerin Belediye Başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi adaylarının hepsinin gayesi Bucak’tı. Hepimiz Bucak’ın iyi olması, Bucak’ın kazanması için çaba gösterdik. Ben Başta onlara, partili partisiz bana oy veren herkese, aileme, ve ilçe teşkilatıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Bucak CHP ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay Belediye Meclis üyelerini, il genel meclisi üyelerini ve seçimlerde emeği geçen herkesi tek tek çağırarak Belediye Başkanı seçilen Hülya Gümüş ile birlikte selamladılar.         

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.