Başkan Ercengiz’e coşkulu karşılama

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.04.2024 - 14:48, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:48
 

Başkan Ercengiz’e coşkulu karşılama

Dün gerçekleştirilen 31 Mart Yerel Seçimlerde 3. Kez Burdur Belediye Başkanı seçilen Ali Orkun Ercengiz, belediye personeli tarafından coşkuyla karşılandı.
Burdur tarihinde ilk defa 3 dönem belediye başkanı seçilen isim Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz oldu. Burdur Belediye personeli Başkan Ercengiz için karşılama töreni düzenledi. Burdur Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen karşılama törenine Burdur Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Hülya Eraslan ve Mustafa Bozkurt, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Çiçekler ve konfetilerle karşılanan Başkan Ercengiz, Burdur Halkına ve belediye personeline teşekkür etti. Karşılamada konuşan Başkan Ercengiz, “10 yıl önce göreve başlarken bir söz vermiştik. Burdur’a verdiğimiz sözün dışında kurumumuza da bir söz vermiştik. Biz kimsenin siyasetiyle, dünya görüşüyle, kıyafeti ilgilenmiyoruz. Herhalde 10 yılda bunu kanıtladık. Biz sadece Burdur Halkına hizmet eden Burdur Belediyesi personelinin performansıyla ilgilendiğimizi söylemiştik. Şükürler olsun 10 yıllık performansımızın sonunda Burdur Halkı bize bir kez daha görev ve yetki verdi. Cumhuriyet tarihi boyunca Burdur ilk defa bir belediye başkana 3. kez yetki verdi. Bu hem büyük bir onur, benim için büyük bir gurur aynı zamanda büyük bir sorumluluğu beraberinde getirmekte. O nedenle seçim defterini kapattık. Bizim için öteki yok. Hep birlikteyiz. Burdur Halkına hizmet etmeye gönül verdiğimiz için buradayız. Yoksa birçok insanın yaptığı gibi akşam oturup hayıflanıp işimize gücümüze bakabilirdik. Bizim tek derdimiz var bu şehrin hak ettiği noktaya gelmesi. Bürokratıyla siyasetçisiyle bu şehrin tüm paydaşlarıyla bu kentin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde birçok şey yazıldı çizildi. Demek ki Burdur Halkı’nın gerçek anlamda değer verdiği bir şey var samimiyetinizi ortaya koyabilmeniz. Bu nedenle ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Elbette eksiklerimiz var. Kurumsal olarak eksikliklerimiz var. Bunların farkındayız ama en önemli eksikliğimiz biz sadece çalışıyoruz. Yaptıklarımızı anlatmakta maalesef çalışmaktan fırsat bulamadığımız bir iyimserlik içerisindeyiz. Ama bundan sonra yatıklarımızı da anlatmak gibi bir zorunluluğumuz var. Onun için yaptıklarımızı daha görünür hale getirmek zorundayız. Vatandaşımıza ne yaptığımızı doğru izah etmek gibi bir sorumluluğumuzun olduğunu herkese hatırlatmak isterim. Bundan sonraki yaptığımız çalışmalarda mutlaka halkımızı bilgilendirmeliyiz. Yaptığımız çalışmaların halkımıza ne kadar dokunduğunu ne kadar fayda sağladığını hissettireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Birkaç gün içerisinde mazbatamızı aldıktan sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” diye konuştu.
Dün gerçekleştirilen 31 Mart Yerel Seçimlerde 3. Kez Burdur Belediye Başkanı seçilen Ali Orkun Ercengiz, belediye personeli tarafından coşkuyla karşılandı.

Burdur tarihinde ilk defa 3 dönem belediye başkanı seçilen isim Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz oldu. Burdur Belediye personeli Başkan Ercengiz için karşılama töreni düzenledi. Burdur Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen karşılama törenine Burdur Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Hülya Eraslan ve Mustafa Bozkurt, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Çiçekler ve konfetilerle karşılanan Başkan Ercengiz, Burdur Halkına ve belediye personeline teşekkür etti.

Karşılamada konuşan Başkan Ercengiz, “10 yıl önce göreve başlarken bir söz vermiştik. Burdur’a verdiğimiz sözün dışında kurumumuza da bir söz vermiştik. Biz kimsenin siyasetiyle, dünya görüşüyle, kıyafeti ilgilenmiyoruz. Herhalde 10 yılda bunu kanıtladık. Biz sadece Burdur Halkına hizmet eden Burdur Belediyesi personelinin performansıyla ilgilendiğimizi söylemiştik. Şükürler olsun 10 yıllık performansımızın sonunda Burdur Halkı bize bir kez daha görev ve yetki verdi. Cumhuriyet tarihi boyunca Burdur ilk defa bir belediye başkana 3. kez yetki verdi. Bu hem büyük bir onur, benim için büyük bir gurur aynı zamanda büyük bir sorumluluğu beraberinde getirmekte. O nedenle seçim defterini kapattık. Bizim için öteki yok. Hep birlikteyiz. Burdur Halkına hizmet etmeye gönül verdiğimiz için buradayız. Yoksa birçok insanın yaptığı gibi akşam oturup hayıflanıp işimize gücümüze bakabilirdik. Bizim tek derdimiz var bu şehrin hak ettiği noktaya gelmesi. Bürokratıyla siyasetçisiyle bu şehrin tüm paydaşlarıyla bu kentin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde birçok şey yazıldı çizildi. Demek ki Burdur Halkı’nın gerçek anlamda değer verdiği bir şey var samimiyetinizi ortaya koyabilmeniz. Bu nedenle ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Elbette eksiklerimiz var. Kurumsal olarak eksikliklerimiz var. Bunların farkındayız ama en önemli eksikliğimiz biz sadece çalışıyoruz. Yaptıklarımızı anlatmakta maalesef çalışmaktan fırsat bulamadığımız bir iyimserlik içerisindeyiz. Ama bundan sonra yatıklarımızı da anlatmak gibi bir zorunluluğumuz var. Onun için yaptıklarımızı daha görünür hale getirmek zorundayız. Vatandaşımıza ne yaptığımızı doğru izah etmek gibi bir sorumluluğumuzun olduğunu herkese hatırlatmak isterim. Bundan sonraki yaptığımız çalışmalarda mutlaka halkımızı bilgilendirmeliyiz. Yaptığımız çalışmaların halkımıza ne kadar dokunduğunu ne kadar fayda sağladığını hissettireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Birkaç gün içerisinde mazbatamızı aldıktan sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.