LÖSEV'den 50 bin TL ihtiyaç çeki 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.04.2024 - 11:45, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:45
 

LÖSEV'den 50 bin TL ihtiyaç çeki 

LÖSEV'den 50 bin TL ihtiyaç çeki 
KONYA,(DHA)-LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Konya'daki lösemi hastası Emirhan Demir'in (13) ailesine, ihtiyaçların karşılanması için 50 bin TL'lik çek hediye etti. LÖSEV, 'Önce Çocuklar İyileşsin' çağrısıyla ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser  tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. Aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50 bin ila  30  bin TL arasında  'Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi' çeki hediye edildi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel ihtiyaç kredisi desteği Ankara başta olmak üzere, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van ve Zonguldak illerinde, lösemi ve kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye ulaştırıldı.Konya'da oturan lösemi hastası Emirhan Demir'in ailesinde 50 bin TL'lik çek hediye edildi. Emirhan Demir'in annesi Sibel Demir, oğluna 2022 yılında teşhis konulduğunu ve verilen çekinde oğlunun masrafları için kullanacaklarını belirtti. Demir, şunları söyledi:''2022 yılının Kasım ayında Emirhan, vücudunda ağrı hissettiğini söyleyince bir sorun olduğu içime doğmuştu. Yatmakta ve oturmakta zorlanıyordu.  Defalarca doktora gittik ama psikolojik olduğu, büyüme ağrıları olabileceği söylendi. En son tanı, yine hastaneye götüreceğimiz bir sabah boyundan aşağısı tutmayınca kondu. Omurilikte kitle olduğu tespit edildi. Bizim için çok zor bir süreçti. Şimdi kollarını kullanabiliyor. Tedavisi devam ediyor. 50 bin TL’yi Emirhan’ın masrafları için kullanacağız.''(DHA)FOTOĞRAFLI  
LÖSEV'den 50 bin TL ihtiyaç çeki 

KONYA,(DHA)-LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Konya'daki lösemi hastası Emirhan Demir'in (13) ailesine, ihtiyaçların karşılanması için 50 bin TL'lik çek hediye etti. 

LÖSEV, 'Önce Çocuklar İyileşsin' çağrısıyla ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser  tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. Aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50 bin ila  30  bin TL arasında  'Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi' çeki hediye edildi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel ihtiyaç kredisi desteği Ankara başta olmak üzere, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van ve Zonguldak illerinde, lösemi ve kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye ulaştırıldı.

Konya'da oturan lösemi hastası Emirhan Demir'in ailesinde 50 bin TL'lik çek hediye edildi. Emirhan Demir'in annesi Sibel Demir, oğluna 2022 yılında teşhis konulduğunu ve verilen çekinde oğlunun masrafları için kullanacaklarını belirtti. Demir, şunları söyledi:

''2022 yılının Kasım ayında Emirhan, vücudunda ağrı hissettiğini söyleyince bir sorun olduğu içime doğmuştu. Yatmakta ve oturmakta zorlanıyordu.  Defalarca doktora gittik ama psikolojik olduğu, büyüme ağrıları olabileceği söylendi. En son tanı, yine hastaneye götüreceğimiz bir sabah boyundan aşağısı tutmayınca kondu. Omurilikte kitle olduğu tespit edildi. Bizim için çok zor bir süreçti. Şimdi kollarını kullanabiliyor. Tedavisi devam ediyor. 50 bin TL’yi Emirhan’ın masrafları için kullanacağız.''(DHA)FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.