BUCAK BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA GÜMÜŞ MAZBAASINI ALDI, BAŞKANLIK KOLTUGUNA OTURDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.04.2024 - 17:53, Güncelleme: 04.04.2024 - 18:47
 

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA GÜMÜŞ MAZBAASINI ALDI, BAŞKANLIK KOLTUGUNA OTURDU

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bucak belediye Başkanı seçilen Hülya Gümüş mazbatasını aldıktan sonra, eski Belediye Başkanı Emrullah Ünal’dan görevi devir aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’nin kalesi konumundaki Bucak’ta Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Hülya Gümüş İlçe Seçim Kurul’una partililer tarafından kalabalık bir gurup ile Bucak Adliyesine beraberinde CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve kazanan meclis üyeleri eşlik etti. Meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra İlçe Seçim kurulu Başkanı tarafından Mazbatası verildi. Bucak Adalet Sarayı önünde bekleyen kalabalık gruba İlk olarak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay bir konuşma yaparak partililere teşekkür etti. Daha sonra Belediye Başkanı Hülya Gümüş “Mazbatamızı aldık, bu saten sonra bize düşen çok çalışmak olacak, sizlere laik olmak olacak, beş sene sonra Allah izin verirse hiçbir kişiye keşke dedirtmeyeceğim, iyi ki bu kızı seçmişiz dedirteceğim” diyerek teşekkür etti.   Mazbatasını alan Hülya Gümüş İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak teşekkür etti. Esnaf ziyaretlerinden sonra Bucak Belediyesine gelen yeni başkan Hülya Gümüş’ü burada belediye personeli karşıladı. Belediye Başkanlık binasında Hülya Gümüş’ü karşılayan eski başkan Emrullah Ünal yeni başkan Hülya Gümüş’e çiçek verdi. Eski Başkan Emrullah Ünal “Belediye Başkanlarının görevi halkın konforlu şekilde yaşamasını sağlamaktır. Biz beş yıllık çalışmamız döneminde çok sayıda projeye imza attık. Bundan sonra yeni başkanımız Hülya Gümüş’te bayrağı aldığı yerden devralarak çalışmaları sürdürecek, Bucak için başarılı çalışmalar yapacaktır’ dedi. Emrullah Ünal’ın konuşmasından sonra Hülya Gümüş eski başkana çiçek veren Gümüş “Bu güne kadar vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum. Bucak için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Kazanan Bucak olsun dedik, size ve tüm ekibinize teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra eski Başkan Emrullah Ünal’a yakasındaki belediye rozetini çıkararak Hülya Gümüş’e taktı. Yeni Başkan Gümüş ise yakasındaki Türk Bayraklı rozeti Emrullah Ünal’ın yakasına taktı. Bucak belediyesi devir teslim töreninden sonra eski Başkan Emrullah Ünal Bucak Belediyesinden alkışlar ile ayrıldı. Dua okunduktan sonra Bucak Belediye Başkan Koltuğuna oturan 28 yaşındaki Burdur’un ilk kadın başkanı, en genç başkan, desteklerinden dolayı tüp partili partisiz herkese teşekkür etti. Başkan Hülya Gümüş “ herkesin eşit olduğu tarafsız bir yönetim anlayışı ile şeffaf bir belediyecilik, birleştirici bir yönetim anlayışı ile beş sene sonra kimseye keşke dedirtmeden herkese iyi ki dedirteceğiz. Bucak için çok çalışacağız, inşallah birlik ve beraberlik içerisinde herkesi kucaklayan yönetim anlayışı ile çok güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi. Daha sonra Belediye Başkanlığı koltuğundan ayrılarak belediye binası önüne inen Hülya Gümüş kalabalık topluluğa teşekkür etti. Daha sonra esnaf ziyaretleri yapmayı sürdürdü.         
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bucak belediye Başkanı seçilen Hülya Gümüş mazbatasını aldıktan sonra, eski Belediye Başkanı Emrullah Ünal’dan görevi devir aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’nin kalesi konumundaki Bucak’ta Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Hülya Gümüş İlçe Seçim Kurul’una partililer tarafından kalabalık bir gurup ile Bucak Adliyesine beraberinde CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve kazanan meclis üyeleri eşlik etti. Meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra İlçe Seçim kurulu Başkanı tarafından Mazbatası verildi. Bucak Adalet Sarayı önünde bekleyen kalabalık gruba İlk olarak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay bir konuşma yaparak partililere teşekkür etti. Daha sonra Belediye Başkanı Hülya Gümüş “Mazbatamızı aldık, bu saten sonra bize düşen çok çalışmak olacak, sizlere laik olmak olacak, beş sene sonra Allah izin verirse hiçbir kişiye keşke dedirtmeyeceğim, iyi ki bu kızı seçmişiz dedirteceğim” diyerek teşekkür etti.

 

Mazbatasını alan Hülya Gümüş İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak teşekkür etti. Esnaf ziyaretlerinden sonra Bucak Belediyesine gelen yeni başkan Hülya Gümüş’ü burada belediye personeli karşıladı. Belediye Başkanlık binasında Hülya Gümüş’ü karşılayan eski başkan Emrullah Ünal yeni başkan Hülya Gümüş’e çiçek verdi. Eski Başkan Emrullah Ünal “Belediye Başkanlarının görevi halkın konforlu şekilde yaşamasını sağlamaktır. Biz beş yıllık çalışmamız döneminde çok sayıda projeye imza attık. Bundan sonra yeni başkanımız Hülya Gümüş’te bayrağı aldığı yerden devralarak çalışmaları sürdürecek, Bucak için başarılı çalışmalar yapacaktır’ dedi. Emrullah Ünal’ın konuşmasından sonra Hülya Gümüş eski başkana çiçek veren Gümüş “Bu güne kadar vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum. Bucak için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Kazanan Bucak olsun dedik, size ve tüm ekibinize teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra eski Başkan Emrullah Ünal’a yakasındaki belediye rozetini çıkararak Hülya Gümüş’e taktı. Yeni Başkan Gümüş ise yakasındaki Türk Bayraklı rozeti Emrullah Ünal’ın yakasına taktı.

Bucak belediyesi devir teslim töreninden sonra eski Başkan Emrullah Ünal Bucak Belediyesinden alkışlar ile ayrıldı.

Dua okunduktan sonra Bucak Belediye Başkan Koltuğuna oturan 28 yaşındaki Burdur’un ilk kadın başkanı, en genç başkan, desteklerinden dolayı tüp partili partisiz herkese teşekkür etti. Başkan Hülya Gümüş “ herkesin eşit olduğu tarafsız bir yönetim anlayışı ile şeffaf bir belediyecilik, birleştirici bir yönetim anlayışı ile beş sene sonra kimseye keşke dedirtmeden herkese iyi ki dedirteceğiz. Bucak için çok çalışacağız, inşallah birlik ve beraberlik içerisinde herkesi kucaklayan yönetim anlayışı ile çok güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanlığı koltuğundan ayrılarak belediye binası önüne inen Hülya Gümüş kalabalık topluluğa teşekkür etti. Daha sonra esnaf ziyaretleri yapmayı sürdürdü.         

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.