Bucak OSB’de fabrika yangını

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.04.2024 - 12:03, Güncelleme: 06.04.2024 - 12:03
 

Bucak OSB’de fabrika yangını

BURDUR’ un Bucak ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) de plastik çocuk oyun grubu üreten fabrikada yangın çıktı.
Bu gün saat 11:00 sıralarında OSB’de çocuk oyun grubu üreten Adullah K. Sahip olduğu işletmeciliğini başka birisinin yaptığı fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Plastik mamül ile dolu fabrikada yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri, Kızılkaya Beldesi, Çeltikçi ve Dağ Nahiyesi ve Burdur Belediyesinden itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Henüz neden çıktığı bilinmeyen fabrikada ölen yada yaralanan olmadı.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) de plastik çocuk oyun grubu üreten fabrikada yangın çıktı.

Bu gün saat 11:00 sıralarında OSB’de çocuk oyun grubu üreten Adullah K. Sahip olduğu işletmeciliğini başka birisinin yaptığı fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Plastik mamül ile dolu fabrikada yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri, Kızılkaya Beldesi, Çeltikçi ve Dağ Nahiyesi ve Burdur Belediyesinden itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Henüz neden çıktığı bilinmeyen fabrikada ölen yada yaralanan olmadı.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.