Vali Türker Öksüz 'ün Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.04.2024 - 12:58, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:58
 

Vali Türker Öksüz 'ün Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı

Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bolluk ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerife veda ederken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, dargınlık ve kırgınlıkları unuttuğumuz, herkesi hoşgörüye yönelten ezelden ebede giden ulvi ve müstesna günlerdir.   Ramazan Ayı da, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörüye, yardımlaşmaya, paylaşmaya ve dayanışmaya vesile olmasıyla birlikte insana ve insanlığa ait tüm güzellikleri ortaya çıkaran semboldür.   Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşarken, sevindirmenin de büyük önem taşıdığını, hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olma anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak, yoksul, kimsesiz, yetim, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, tebessüme vesile olunmasını temenni ediyorum.   Yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşacağınıza yürekten inanıyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, bayram coşkusunun herkesi kuşatmasını diliyor, başta Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, Gazilerimiz olmak üzere yüce milletimizin, Burdurlu hemşehrilerimin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.  
Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bolluk ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerife veda ederken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, dargınlık ve kırgınlıkları unuttuğumuz, herkesi hoşgörüye yönelten ezelden ebede giden ulvi ve müstesna günlerdir.

 

Ramazan Ayı da, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörüye, yardımlaşmaya, paylaşmaya ve dayanışmaya vesile olmasıyla birlikte insana ve insanlığa ait tüm güzellikleri ortaya çıkaran semboldür.

 

Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşarken, sevindirmenin de büyük önem taşıdığını, hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olma anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak, yoksul, kimsesiz, yetim, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, tebessüme vesile olunmasını temenni ediyorum.

 

Yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşacağınıza yürekten inanıyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, bayram coşkusunun herkesi kuşatmasını diliyor, başta Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, Gazilerimiz olmak üzere yüce milletimizin, Burdurlu hemşehrilerimin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.