Niğde'ye şehit ateşi düştü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.04.2024 - 08:28, Güncelleme: 10.04.2024 - 08:28
 

Niğde'ye şehit ateşi düştü

Niğde'ye şehit ateşi düştü
(Video eklendi)Ali KADI- Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA)- PENÇE- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) acı haberi, Niğde'deki baba ocağına ulaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerin taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan, şehit oldu. Şehidin Niğde merkeze bağlı Değirmenli Beldesi Orta Mahallesi'ndeki evine gelen askeri heyet, acı haberi baba İdris ve anne Gülbahar Aslan'a verdi. Oğullarının şehadet haberiyle fenalaşan Aslan çiftine hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin acı haberini duyan yakınları ve komşuları da taziye için baba evine akın etti. Kübra Aslan ile evli ve 1 yaşında çocuğunun olduğu öğrenilen şehidin, yarın memleketinde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Niğde'ye şehit ateşi düştü

(Video eklendi)

Ali KADI- Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA)- PENÇE- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) acı haberi, Niğde'deki baba ocağına ulaştı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerin taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan, şehit oldu. Şehidin Niğde merkeze bağlı Değirmenli Beldesi Orta Mahallesi'ndeki evine gelen askeri heyet, acı haberi baba İdris ve anne Gülbahar Aslan'a verdi. Oğullarının şehadet haberiyle fenalaşan Aslan çiftine hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin acı haberini duyan yakınları ve komşuları da taziye için baba evine akın etti. Kübra Aslan ile evli ve 1 yaşında çocuğunun olduğu öğrenilen şehidin, yarın memleketinde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.