İSMAİL İNAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYIM

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.12.2021 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2021 - 15:04
 

İSMAİL İNAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYIM

Bucak Hızarcılar, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasına aday olduğunu açıklad.
İsmail İnan; 4 Yıldır Bucak Hizarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanlığı yaptığını belirten Başkan İsmail İnan, "Kıymetli Esnaf ve Sanatkar Kardeşlerim.  İnan Mutfak Mobilya Dekorasyon olarak 25 Yıldır Bucakta Hizmet vermekteyim. Bucaklıyım, 46 yaşında Evli 2 çocuk babasıyım." diyerek kendinden bahsetti.   Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na ise neden aday olduğunu şu şekilde sıraladı ;   "Üretimi ve emeği güçlendirmek için Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Adayım.   Siz Değerli Esnaf ve Sanatkar kardeşlerimin bizden beklentisi, istekleri vede talebleri dikkate alarak Yönetimimle birlikte 7 proje üzerinde çalıştık.   1. Yeni bir Sanayi Kooperatifi kurmak   2. İlçemize ve Odamıza Yakışır bir Hizmet Binası yapmak.   3. Devletimizin vermiş olduğu Hibe ve Desteklerin takipçisi olup Esnafımızı bu teşfikten yararlandırmak.   4. Esnafın zor günlerinde yanında olmak için bir Fon oluşturacağız.   5. Her Meslek grubunun gelişmesi için Fuar vede Büyük Sanayi işletmelerine geziler düzenleyeceğiz.   6. Esnafın moral ve motivasyonunu yükseltmek için geziler ve sosyal aktiviteler yapacağız.   7. Sanatkarlığı geleceğin gençlerine teşvik için yılın Kalfası ve Çırağı seçerek ödüllendireceğiz.   Pusulası Esnaf olan yolunu kaybetmez, şiarıyla Değerli Esnafımızın eli, dili ve rehberi olacağız.   Bizim derdimiz Bucak’ımıza Esnafımıza , Sanatkarımıza Ortak akılla istişareyle ben kavramını bir kenara bırakarak BİZ anlayışıyla HİZMET ETMEKTİR.   Odamızın kuruluşundan günümüze kadar hizmet etmiş başkanlarımıza , personellerine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Teşekkür ederim."
Bucak Hızarcılar, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasına aday olduğunu açıklad.

İsmail İnan; 4 Yıldır Bucak Hizarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanlığı yaptığını belirten Başkan İsmail İnan, "Kıymetli Esnaf ve Sanatkar Kardeşlerim.  İnan Mutfak Mobilya Dekorasyon olarak 25 Yıldır Bucakta Hizmet vermekteyim. Bucaklıyım, 46 yaşında Evli 2 çocuk babasıyım." diyerek kendinden bahsetti.

 

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na ise neden aday olduğunu şu şekilde sıraladı ;

 

"Üretimi ve emeği güçlendirmek için Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Adayım.

 

Siz Değerli Esnaf ve Sanatkar kardeşlerimin bizden beklentisi, istekleri vede talebleri dikkate alarak Yönetimimle birlikte 7 proje üzerinde çalıştık.

 

1. Yeni bir Sanayi Kooperatifi kurmak

 

2. İlçemize ve Odamıza Yakışır bir Hizmet Binası yapmak.

 

3. Devletimizin vermiş olduğu Hibe ve Desteklerin takipçisi olup Esnafımızı bu teşfikten yararlandırmak.

 

4. Esnafın zor günlerinde yanında olmak için bir Fon oluşturacağız.

 

5. Her Meslek grubunun gelişmesi için Fuar vede Büyük Sanayi işletmelerine geziler düzenleyeceğiz.

 

6. Esnafın moral ve motivasyonunu yükseltmek için geziler ve sosyal aktiviteler yapacağız.

 

7. Sanatkarlığı geleceğin gençlerine teşvik için yılın Kalfası ve Çırağı seçerek ödüllendireceğiz.

 

Pusulası Esnaf olan yolunu kaybetmez, şiarıyla Değerli Esnafımızın eli, dili ve rehberi olacağız.

 

Bizim derdimiz Bucak’ımıza Esnafımıza , Sanatkarımıza Ortak akılla istişareyle ben kavramını bir kenara bırakarak BİZ anlayışıyla HİZMET ETMEKTİR.

 

Odamızın kuruluşundan günümüze kadar hizmet etmiş başkanlarımıza , personellerine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Teşekkür ederim."

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.