Maden ocağında iş kazası: 1 işçi öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.04.2024 - 23:49, Güncelleme: 13.04.2024 - 23:49
 

Maden ocağında iş kazası: 1 işçi öldü

Maden ocağında iş kazası: 1 işçi öldü
Şevket YILMAZ/SOMA (Manisa), (DHA)- MANİSA’nın Soma ilçesinde, özel bir kömür maden ocağında yaşanan iş kazasında işçi Halit Gürpınar (41) hayatını kaybetti.Kaza, saat 18.00 sıralarında Eğnez Mahallesi'nde bulunan özel bir maden ocağı işletmesinde meydana geldi. İddiaya göre, maden ocağında işçi olan Halit Gürpınar, kömür taşıma hattında bulunan tambura sıkıştı. Gürpınar'ın tambura sıkıştığını gören arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gürpınar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Gürpınar'ın cenazesi, Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Maden ocağında iş kazası: 1 işçi öldü

Şevket YILMAZ/SOMA (Manisa), (DHA)- MANİSA’nın Soma ilçesinde, özel bir kömür maden ocağında yaşanan iş kazasında işçi Halit Gürpınar (41) hayatını kaybetti.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Eğnez Mahallesi'nde bulunan özel bir maden ocağı işletmesinde meydana geldi. İddiaya göre, maden ocağında işçi olan Halit Gürpınar, kömür taşıma hattında bulunan tambura sıkıştı. Gürpınar'ın tambura sıkıştığını gören arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gürpınar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Gürpınar'ın cenazesi, Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.