Ağacın altında kalarak yaşamını yitirdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.04.2024 - 23:51, Güncelleme: 13.04.2024 - 23:51
 

Ağacın altında kalarak yaşamını yitirdi

Ağacın altında kalarak yaşamını yitirdi
Murat ÖZELCİ/EFLANİ (Karabük), (DHA)- KARABÜK’ün Eflani ilçesinde testereyle kestiği ağacın altında kalan Orhan Ünal (27) yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.Olay, saat 16.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Orhan Ünal, kavak ağaçlarını kesmek için E.S. ve E.S ile birlikte bölgeye gitti. Y.E’nin kavak ağaçlarının kesilmesi için anlaşmasının ardından üç kişi kesim işlemine başladı. Ünal, motorlu testere ile bir kısmını kestiği ağacın arazinin yanındaki samanlığın üzerine devrilmemesi için çelik halat ile bağlayıp traktör ile çekerek devirmeye çalıştı. Bu sırada yerinden kopan ağaç Ünal’ın üzerine düştü. Ağır yaralanan Ünal, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Eflani Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili E.S., E.S. ile kesim işini ayarlayan Y.E. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)FOTOĞRAFLI
Ağacın altında kalarak yaşamını yitirdi

Murat ÖZELCİ/EFLANİ (Karabük), (DHA)- KARABÜK’ün Eflani ilçesinde testereyle kestiği ağacın altında kalan Orhan Ünal (27) yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Orhan Ünal, kavak ağaçlarını kesmek için E.S. ve E.S ile birlikte bölgeye gitti. Y.E’nin kavak ağaçlarının kesilmesi için anlaşmasının ardından üç kişi kesim işlemine başladı. Ünal, motorlu testere ile bir kısmını kestiği ağacın arazinin yanındaki samanlığın üzerine devrilmemesi için çelik halat ile bağlayıp traktör ile çekerek devirmeye çalıştı. Bu sırada yerinden kopan ağaç Ünal’ın üzerine düştü. Ağır yaralanan Ünal, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Eflani Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili E.S., E.S. ile kesim işini ayarlayan Y.E. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.