CEZAEVİ ÖNÜNDE ADALET NÖBETİ

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.04.2024 - 08:38, Güncelleme: 15.04.2024 - 08:39
 

CEZAEVİ ÖNÜNDE ADALET NÖBETİ

Teleferik kazası ön raporu; bakım, onarım, denetimde kusurlar var
CEZAEVİ ÖNÜNDE ADALET NÖBETİ Antalya’da CHP’li bir grup, il başkanlığı önündeki açıklamanın ardından Kepez Belediye Başkanı CHP’li Mesut Kocagöz’ün tutuklu bulunduğu Antalya L Tipi Cezaevi önüne gitti. CHP’li heyet, Kocagöz ile görüşmek için cezaevi yönetimine talepte bulunurken, bir grup da cezaevi girişinde bekledi. Kalabalık adına açıklama yapan Bülent Yurdakul, adalet için beklemeye geldiklerini ve adalet nöbeti tutacaklarını söyledi. Mesut Kocagöz’ün tahliye edileceği güne kadar bekleyeceklerini ifade eden Yurdakul, “Başkanımız haksız yere tutuklanmış ve bu cezaevine getirilmiştir. Bugünden itibaren başkanımızı sevenler olarak, gençlik kollarımızla birlikte burada adalet nöbeti tutacağız. Başkanımız çıkana kadar burada bekleyeceğiz” dedi. (DHA) Alparslan ÇINAR- Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) –    
Teleferik kazası ön raporu; bakım, onarım, denetimde kusurlar var

CEZAEVİ ÖNÜNDE ADALET NÖBETİ

Antalya’da CHP’li bir grup, il başkanlığı önündeki açıklamanın ardından Kepez Belediye Başkanı CHP’li Mesut Kocagöz’ün tutuklu bulunduğu Antalya L Tipi Cezaevi önüne gitti. CHP’li heyet, Kocagöz ile görüşmek için cezaevi yönetimine talepte bulunurken, bir grup da cezaevi girişinde bekledi. Kalabalık adına açıklama yapan Bülent Yurdakul, adalet için beklemeye geldiklerini ve adalet nöbeti tutacaklarını söyledi. Mesut Kocagöz’ün tahliye edileceği güne kadar bekleyeceklerini ifade eden Yurdakul, “Başkanımız haksız yere tutuklanmış ve bu cezaevine getirilmiştir. Bugünden itibaren başkanımızı sevenler olarak, gençlik kollarımızla birlikte burada adalet nöbeti tutacağız. Başkanımız çıkana kadar burada bekleyeceğiz” dedi. (DHA)

Alparslan ÇINAR- Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) –

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.