İş insanı 3 çalışanını umreye gönderdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.04.2024 - 14:31, Güncelleme: 15.04.2024 - 14:31
 

İş insanı 3 çalışanını umreye gönderdi

BURDUR'da iş insanı Orhan Çiçek, şirketinin 20'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başarılı 3 çalışanını umreye gönderdi.
Burdur Organize Sanayi Bölgesi'nde mermercilik alanında faaliyet gösteren iş insanı Orhan Çiçek, şirketinin kuruluşunun 20'nci yılı dolayısıyla iş yerinde 10 yıldan fazla süredir görev yapan 3 çalışanını umre ile ödüllendirdi. Kuruluş yıl dönümü ve umreye giden işçiler için fabrikada düzenlenen uğurlama törenine AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Defterdar Naci Günaydın ile işçiler ve aileleri katıldı. İş insanı Orhan Çiçek, "2004 yılında taşın aş olduğu mermer sektöründe aile olarak 2004 yılında Burdur Organize Bölgesi'ndeki fabrikamızda 13 kişiyle başladığımız faaliyetlerimizin 20'nci yılında 5 aktif ocağımız ve 285 çalışanımızla ülkemiz ekonomisine katkı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şirketimizin 20'nci yılında şirketimizde özveri ve gayretle çalışan, 3 arkadaşımızın sağ salim gidip gelmelerini, ibadetlerini sağlıklı şekilde yapmalarını yüce Allah'tan temenni ediyorum" dedi. AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz ve CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da hem istihdam sağlayan hem de ülkeye döviz girdisi sağlayan şirket yetkililerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından umreye gidecek işçiler için dua edildi, katılanlara helva ikram edildi. (DHA)
BURDUR'da iş insanı Orhan Çiçek, şirketinin 20'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başarılı 3 çalışanını umreye gönderdi.

Burdur Organize Sanayi Bölgesi'nde mermercilik alanında faaliyet gösteren iş insanı Orhan Çiçek, şirketinin kuruluşunun 20'nci yılı dolayısıyla iş yerinde 10 yıldan fazla süredir görev yapan 3 çalışanını umre ile ödüllendirdi. Kuruluş yıl dönümü ve umreye giden işçiler için fabrikada düzenlenen uğurlama törenine AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Defterdar Naci Günaydın ile işçiler ve aileleri katıldı.

İş insanı Orhan Çiçek, "2004 yılında taşın aş olduğu mermer sektöründe aile olarak 2004 yılında Burdur Organize Bölgesi'ndeki fabrikamızda 13 kişiyle başladığımız faaliyetlerimizin 20'nci yılında 5 aktif ocağımız ve 285 çalışanımızla ülkemiz ekonomisine katkı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şirketimizin 20'nci yılında şirketimizde özveri ve gayretle çalışan, 3 arkadaşımızın sağ salim gidip gelmelerini, ibadetlerini sağlıklı şekilde yapmalarını yüce Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz ve CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da hem istihdam sağlayan hem de ülkeye döviz girdisi sağlayan şirket yetkililerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından umreye gidecek işçiler için dua edildi, katılanlara helva ikram edildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.