otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.04.2024 - 09:05, Güncelleme: 16.04.2024 - 09:05
 

otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

ŞIRNAK’ın Uludere ilçesinde dereye uçan otomobildeki 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Uludere ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Ferhat Bilen’in kontrolünü yitirdiği plakası öğrenilemeyen otomobil, dereye uçtu. Kazada, otomobildeki Ferhat Bilen, Haşim Babat, Melek Soylu ve Abdulkerim Babat hayatını kaybetti, Sevim Demircioğlu ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı Demircioğlu, ilk müdahalesinin ardından Uludere Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 4 kişinin cenazesi ise otopsi için morga götürüldü. Otomobil vinçle dereden çıkarılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
ŞIRNAK’ın Uludere ilçesinde dereye uçan otomobildeki 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Uludere ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Ferhat Bilen’in kontrolünü yitirdiği plakası öğrenilemeyen otomobil, dereye uçtu. Kazada, otomobildeki Ferhat Bilen, Haşim Babat, Melek Soylu ve Abdulkerim Babat hayatını kaybetti, Sevim Demircioğlu ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı Demircioğlu, ilk müdahalesinin ardından Uludere Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 4 kişinin cenazesi ise otopsi için morga götürüldü.

Otomobil vinçle dereden çıkarılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Şırnak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.