Burdur İl Genel Meclisi toplandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.04.2024 - 11:52, Güncelleme: 16.04.2024 - 11:52
 

Burdur İl Genel Meclisi toplandı

BURDUR İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısı gerçekleştirilirken, meclis başkanlığı görevine Levent Tokmaker seçildi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından oluşan Burdur İl Genel Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti'nin 11, CHP'nin 11, MHP'nin 5 üyelik kazandığı meclisin ilk toplantısı İl Genel Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda meclis başkanı, başkan vekilleri, katip üyelik ve encümen seçimleri gerçekleştirildi. MHP adayı Levent Tokmaker 14 oyla İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi. AK Parti adayı 10 oy, CHP adayı Serkan Yıldırım ise 1 oy aldı. 2 oy da geçersiz sayıldı. Birinci başkan vekilliğine Karamanlı İl Genel Meclis Üyesi Ali Özçoban, ikinci başkan vekilliğine Altınyayla İl Genel Meclis Üyesi Nasuh Aksoy, asil katip üyeliklerine Bucak İl Genel Meclis Üyesi Özgür Özmen, Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tokur, yedek katip üyeliklere Kemer İl Genel Meclis Üyesi Osman Çelik, Bucak İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Özdemir, il encümen üyeliklerine Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Naim Şahin, Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Aksoy ve Bucak İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Özdemir seçildi. İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Levent Tokmaker, "Bizler 2023- 2029 yılları arası İl Genel Meclisi üyeleri olarak seçildik. İlimize, ilçelerimize ve 192 köyümüze inşallah hayırlı hizmetler yaparız. İnşallah bu 5 yılı birlik ve beraberlik içinde tamamlarız. Bu vesileyle bizleri bu göreve layık gören İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. (DHA)
BURDUR İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısı gerçekleştirilirken, meclis başkanlığı görevine Levent Tokmaker seçildi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından oluşan Burdur İl Genel Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti'nin 11, CHP'nin 11, MHP'nin 5 üyelik kazandığı meclisin ilk toplantısı İl Genel Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda meclis başkanı, başkan vekilleri, katip üyelik ve encümen seçimleri gerçekleştirildi. MHP adayı Levent Tokmaker 14 oyla İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi. AK Parti adayı 10 oy, CHP adayı Serkan Yıldırım ise 1 oy aldı. 2 oy da geçersiz sayıldı. Birinci başkan vekilliğine Karamanlı İl Genel Meclis Üyesi Ali Özçoban, ikinci başkan vekilliğine Altınyayla İl Genel Meclis Üyesi Nasuh Aksoy, asil katip üyeliklerine Bucak İl Genel Meclis Üyesi Özgür Özmen, Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tokur, yedek katip üyeliklere Kemer İl Genel Meclis Üyesi Osman Çelik, Bucak İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Özdemir, il encümen üyeliklerine Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Naim Şahin, Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Aksoy ve Bucak İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Özdemir seçildi.

İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Levent Tokmaker, "Bizler 2023- 2029 yılları arası İl Genel Meclisi üyeleri olarak seçildik. İlimize, ilçelerimize ve 192 köyümüze inşallah hayırlı hizmetler yaparız. İnşallah bu 5 yılı birlik ve beraberlik içinde tamamlarız. Bu vesileyle bizleri bu göreve layık gören İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.