BUCAK ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU SATRANÇTA BURDUR’U TEMSİL EDECEK

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 18.04.2024 - 10:58, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:08
 

BUCAK ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU SATRANÇTA BURDUR’U TEMSİL EDECEK

UŞAK’ ta düzenlenen Satranç Bölge Turnuvalarında Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde 2’nci olarak gümüş madalya kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve ana sponsoru Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla düzenlenen 2024 Türkiye Okul Sporları Satranç Grup Bölge yarışmaları Uşak’ta yapıldı. Denizli, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Balıkesir, Kütahya, İzmir, Manisa ve Uşak illerinden toplam 48 takım katıldığı yarışmalarda Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde 2’nci olarak gümüş madalya kazanarak 25-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılacak. Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde 2’nci olan, aynı okulun öğretmenlerinden ve takımın antrenörü Fatih Sağlam yönetiminde takımda bulunan Selma Neva Er, Ayşe Betul Kızıl, Ayşe Nevra Çetiner ve Azra Şener Türkiye Finallerine hazırlanıyorlar.
UŞAK’ ta düzenlenen Satranç Bölge Turnuvalarında Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde 2’nci olarak gümüş madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve ana sponsoru Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla düzenlenen 2024 Türkiye Okul Sporları Satranç Grup Bölge yarışmaları Uşak’ta yapıldı. Denizli, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Balıkesir, Kütahya, İzmir, Manisa ve Uşak illerinden toplam 48 takım katıldığı yarışmalarda Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde 2’nci olarak gümüş madalya kazanarak 25-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılacak.

Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde 2’nci olan, aynı okulun öğretmenlerinden ve takımın antrenörü Fatih Sağlam yönetiminde takımda bulunan Selma Neva Er, Ayşe Betul Kızıl, Ayşe Nevra Çetiner ve Azra Şener Türkiye Finallerine hazırlanıyorlar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.