Melek’in kazadan 3 gün önce bağışladığı organları 4 kişiye umut oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.04.2024 - 08:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 08:33
 

Melek’in kazadan 3 gün önce bağışladığı organları 4 kişiye umut oldu

Melek’in kazadan 3 gün önce bağışladığı organları 4 kişiye umut oldu
Yalova’da otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve kazadan 3 gün önce bağışladığı organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen 4 hastaya umut olan Melek Karakaş’ın (21) ablası Adile Karakaş (28), motosiklet sürücüsü Ziya Ö.’nün cezasız kalmamasını istedi. Acılı abla Adile Karakaş, “Ziya, kardeşimle 4 gün önce kavga ettiği sırada ‘İnşallah trafik kazasında ölürüz’ demiş. Ziya, sürekli kapımıza geliyordu ve kardeşim ondan kurtulmaya çalışıyordu. O adam kardeşimi duygusal anlamda çok etkiledi. Kardeşim onun motoruna bindi motor zaten 1000 CC. Kask takmışlar ama kardeşimin kafası küçücük, babasının kaskını taktığı için tabi ki büyük gelmiş. Ziya tutuksuz yargılanıyor. Karşı tarafın ailesi bize daire vermek istedi. Biz kimseden bir şey istemiyoruz. Bu çocuk cezasız kalmasın” dedi. Yalova Valisi Hülya Kaya ise Melek’in topluma çok örnek bir davranış sergilediğini belirterek “Çok güzel evlat yetiştirmişsiniz. Melek 4 kişiye can verdi” dedi. (DHA)
Melek’in kazadan 3 gün önce bağışladığı organları 4 kişiye umut oldu

Yalova’da otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve kazadan 3 gün önce bağışladığı organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen 4 hastaya umut olan Melek Karakaş’ın (21) ablası Adile Karakaş (28), motosiklet sürücüsü Ziya Ö.’nün cezasız kalmamasını istedi. Acılı abla Adile Karakaş, “Ziya, kardeşimle 4 gün önce kavga ettiği sırada ‘İnşallah trafik kazasında ölürüz’ demiş. Ziya, sürekli kapımıza geliyordu ve kardeşim ondan kurtulmaya çalışıyordu. O adam kardeşimi duygusal anlamda çok etkiledi. Kardeşim onun motoruna bindi motor zaten 1000 CC. Kask takmışlar ama kardeşimin kafası küçücük, babasının kaskını taktığı için tabi ki büyük gelmiş. Ziya tutuksuz yargılanıyor. Karşı tarafın ailesi bize daire vermek istedi. Biz kimseden bir şey istemiyoruz. Bu çocuk cezasız kalmasın” dedi.

Yalova Valisi Hülya Kaya ise Melek’in topluma çok örnek bir davranış sergilediğini belirterek “Çok güzel evlat yetiştirmişsiniz. Melek 4 kişiye can verdi” dedi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.