Çocuklar Rektörlük Koltuğunda

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.04.2024 - 13:24, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:24
 

Çocuklar Rektörlük Koltuğunda

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, MAKÜ Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.
MAKÜ Anadokulu Müdürü Aysel Yalçın ve öğretmenler eşliğinde gelen öğrenciler, Rektör Dalgar’a merak ettikleri soruları sordular. Rektör Dalgar ise tüm öğrencilerle tek tek sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Ziyarette Rektör Dalgar, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu temsili olarak öğrencilere devretti. Rektörlük makamına geçen öğrencilerin öncelikle istedikleri ise olumsuz hava şartlarından dolayı zarar gören parklarının yeniden yapılması oldu. Rektör Dalgar’ın süt ve kek ikramından sonra çocuklar rektörlük bünyesinde Mehmet Akif Ersoy için oluşturulan özel alanı ziyaret ettiler. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, MAKÜ Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

MAKÜ Anadokulu Müdürü Aysel Yalçın ve öğretmenler eşliğinde gelen öğrenciler, Rektör Dalgar’a merak ettikleri soruları sordular. Rektör Dalgar ise tüm öğrencilerle tek tek sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

Ziyarette Rektör Dalgar, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu temsili olarak öğrencilere devretti. Rektörlük makamına geçen öğrencilerin öncelikle istedikleri ise olumsuz hava şartlarından dolayı zarar gören parklarının yeniden yapılması oldu.

Rektör Dalgar’ın süt ve kek ikramından sonra çocuklar rektörlük bünyesinde Mehmet Akif Ersoy için oluşturulan özel alanı ziyaret ettiler. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.