Burdur'da 23 Nisan kutlaması

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.04.2024 - 13:24, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:24
 

Burdur'da 23 Nisan kutlaması

Burdur'da 23 Nisan kutlaması
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.Kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama törenine Vali Türker Öksüz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Vali Öksüz, Belediye Başkanı Ercengiz ve Garnizon Komutanı Şimşek törene katılan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci'nin konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrencilerin oratoryo, halk oyunları, mehteran ve müzikli gösterilerini ardından tören sona erdi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Burdur'da 23 Nisan kutlaması

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama törenine Vali Türker Öksüz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Vali Öksüz, Belediye Başkanı Ercengiz ve Garnizon Komutanı Şimşek törene katılan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci'nin konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrencilerin oratoryo, halk oyunları, mehteran ve müzikli gösterilerini ardından tören sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.