'Köyüm bisiklete biniyor'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.04.2024 - 12:11, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:11
 

'Köyüm bisiklete biniyor'

'Köyüm bisiklete biniyor'
ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kent Konseyi'nin işbirliğiyle, Konyaaltı ilçesi Çakırlar'da 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği düzenlendi. Bisiklet turuna birçok bisiklet grubu ve yerel halktan her yaştan vatandaş katılım sağladı.Antalyalıların spora teşvik edilmesi, şehir trafiğinin azalması ve otomobillerin doğaya verdiği zararın azaltılması amacıyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği düzenlendi. Konyaaltı ilçesi Çakırlar Kapalı Pazar Yeri'nden bisikletleriyle start alan Çakırlar sakinleri, 11 kilometrelik rotanın sonunda Gökçam İlkokulu önünde sürüşlerini noktaladı. BİSİKLET HEDİYE EDİLDİBisiklet turuna birçok bisiklet grubu ve yerel halktan her yaştan vatandaş katılım sağladı. Bölgedeki 10 mahalle muhtarı da organizasyona destek verdi. Bisiklet turu tamamlandıktan sonra, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve muhtarlar tarafından, vatandaşa ikramda bulunuldu. Sonrasında ise organizasyona destek veren muhtarların kendi mahallesinden seçtiği 10 öğrenciye bisiklet hediye edildi. GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLAR DA KATILDIAntalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, “Etkinliğimizi her sene olduğu gibi yine 23 Nisan haftasında yaptık. Bisiklet severlerle birlikte olmak güzel bir duygu oldu. Görme engelli vatandaşlarımız da burada bisiklet kullandı. Doğanın içinde böyle bir etkinlik düzenlediğimiz için mutluyuz" dedi. Katılımcılardan Fevzi Uysal, “Güzel bir etkinlik oldu. Bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesini umuyorum. Katılımcı sayısı çok iyiydi. Güzel bir tempoda giden, güzel bir tur oldu. Büyükşehir Belediyesi'ne ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. FOTOĞRAFLI
'Köyüm bisiklete biniyor'

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kent Konseyi'nin işbirliğiyle, Konyaaltı ilçesi Çakırlar'da 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği düzenlendi. Bisiklet turuna birçok bisiklet grubu ve yerel halktan her yaştan vatandaş katılım sağladı.

Antalyalıların spora teşvik edilmesi, şehir trafiğinin azalması ve otomobillerin doğaya verdiği zararın azaltılması amacıyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği düzenlendi. Konyaaltı ilçesi Çakırlar Kapalı Pazar Yeri'nden bisikletleriyle start alan Çakırlar sakinleri, 11 kilometrelik rotanın sonunda Gökçam İlkokulu önünde sürüşlerini noktaladı.

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Bisiklet turuna birçok bisiklet grubu ve yerel halktan her yaştan vatandaş katılım sağladı. Bölgedeki 10 mahalle muhtarı da organizasyona destek verdi. Bisiklet turu tamamlandıktan sonra, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve muhtarlar tarafından, vatandaşa ikramda bulunuldu. Sonrasında ise organizasyona destek veren muhtarların kendi mahallesinden seçtiği 10 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLAR DA KATILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, “Etkinliğimizi her sene olduğu gibi yine 23 Nisan haftasında yaptık. Bisiklet severlerle birlikte olmak güzel bir duygu oldu. Görme engelli vatandaşlarımız da burada bisiklet kullandı. Doğanın içinde böyle bir etkinlik düzenlediğimiz için mutluyuz" dedi.

Katılımcılardan Fevzi Uysal, “Güzel bir etkinlik oldu. Bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesini umuyorum. Katılımcı sayısı çok iyiydi. Güzel bir tempoda giden, güzel bir tur oldu. Büyükşehir Belediyesi'ne ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.