Emekçi Kadınlar Kooperatifleri yılbaşı sergisi açıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.12.2021 - 23:07, Güncelleme: 30.12.2021 - 23:07
 

Emekçi Kadınlar Kooperatifleri yılbaşı sergisi açıldı

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Emekçi Kadınlar Kooperatifleri yılbaşı sergisi açıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, sergiye gelerek üretici kadınları ziyaret etti.   Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ercengiz “Kadın Kooperatiflerimizin, evinde üretim yapan kadın kardeşlerimizin Burdur Kent Meydanı’nda satış yapmak üzere planladıkları etkinliği iklim ve hava koşulları nedeniyle Konferans ve Sergi salonumuza aldık. Kadınlarımızın evinde ürettiklerini Burdur halkına satabilmek için bu ve buna benzer etkinlikleri zaman zaman yapıyoruz. Amacımız kadınlarımızın bir arada, üretimin içerisinde olabilmesini ve günlük el harçlığını, cep harçlığını çıkarabilmesi, çocuğunun harçlığını sağlayabilmesine imkân tanımak. Asıl amacımız bu. Ben bugün arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Kadınlarımız tüm Burdur halkını konferans ve sergi salonuna bekliyor. 30 ve 31 Aralık günlerinde konferans ve sergi salonumuzda kadınlarımızın inanılmaz lezzette ürettikleri o el emeği, göz nuru ürünlerini lütfen gelin yerinde görün. Sizlerde satın alın isterim” dedi.
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Emekçi Kadınlar Kooperatifleri yılbaşı sergisi açıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, sergiye gelerek üretici kadınları ziyaret etti.

 

Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ercengiz “Kadın Kooperatiflerimizin, evinde üretim yapan kadın kardeşlerimizin Burdur Kent Meydanı’nda satış yapmak üzere planladıkları etkinliği iklim ve hava koşulları nedeniyle Konferans ve Sergi salonumuza aldık. Kadınlarımızın evinde ürettiklerini Burdur halkına satabilmek için bu ve buna benzer etkinlikleri zaman zaman yapıyoruz. Amacımız kadınlarımızın bir arada, üretimin içerisinde olabilmesini ve günlük el harçlığını, cep harçlığını çıkarabilmesi, çocuğunun harçlığını sağlayabilmesine imkân tanımak. Asıl amacımız bu. Ben bugün arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Kadınlarımız tüm Burdur halkını konferans ve sergi salonuna bekliyor. 30 ve 31 Aralık günlerinde konferans ve sergi salonumuzda kadınlarımızın inanılmaz lezzette ürettikleri o el emeği, göz nuru ürünlerini lütfen gelin yerinde görün. Sizlerde satın alın isterim” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.