Geçen yıl aynı tarihte ölen eşinin mezarını ziyaret etti; dönüşte otobüsün altında kalıp öldü

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.12.2021 - 20:26, Güncelleme: 31.12.2021 - 22:01
 

Geçen yıl aynı tarihte ölen eşinin mezarını ziyaret etti; dönüşte otobüsün altında kalıp öldü

Geçen yıl aynı tarihte ölen eşinin mezarını ziyaret etti; dönüşte otobüsün altında kalıp öldü
Burhan CEYHAN/İslam KELEŞ/AYDIN, (DHA)- AYDIN'ın Söke ilçesinde, yolcu durağında geri manevra yapan otobüsün altında kalan Ahmet Özgezici (62), hayatını kaybetti. Özgezici'nin, geçen yıl aynı tarihte vefat eden eşinin mezarını ziyaretten döndüğü öğrenildi. Kaza kameraya da yansıdı. Kaza, saat 14.30 sıralarında Söke- Aydın karayolu Novada Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Söke'den Aydın istikametine gitmekte olan Murat Köse'nin (46) kullandığı 09 M 0082 plakalı Söke Birlik Otobüsü, Novada Kavşağını geçtikten sonra duraktan yolcu almak için geri manevra yaptı. Bu sırada otobüsün arkasında bulunan yaya Ahmet Özgezici, otobüsün altında kaldı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ahmet Özgezici Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Özgezici burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. ACI TESADÜF Hayatını kaybeden Ahmet Özgezici'nin eşinin geçen yıl 31 Aralık günü vefat ettiği ve kabrini ziyaret etmekten döndüğü öğrenildi. 2 çocuk babası Özgezici'nin vefatı, yakınları ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Öte yandan, otobüs şoförü Murat Köse gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kaza anı ise bir iş yerinin kamerasına yansıdı. FOTOĞRAFLI
Geçen yıl aynı tarihte ölen eşinin mezarını ziyaret etti; dönüşte otobüsün altında kalıp öldü

Burhan CEYHAN/İslam KELEŞ/AYDIN, (DHA)- AYDIN'ın Söke ilçesinde, yolcu durağında geri manevra yapan otobüsün altında kalan Ahmet Özgezici (62), hayatını kaybetti. Özgezici'nin, geçen yıl aynı tarihte vefat eden eşinin mezarını ziyaretten döndüğü öğrenildi. Kaza kameraya da yansıdı.
Kaza, saat 14.30 sıralarında Söke- Aydın karayolu Novada Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Söke'den Aydın istikametine gitmekte olan Murat Köse'nin (46) kullandığı 09 M 0082 plakalı Söke Birlik Otobüsü, Novada Kavşağını geçtikten sonra duraktan yolcu almak için geri manevra yaptı. Bu sırada otobüsün arkasında bulunan yaya Ahmet Özgezici, otobüsün altında kaldı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ahmet Özgezici Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Özgezici burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
ACI TESADÜF
Hayatını kaybeden Ahmet Özgezici'nin eşinin geçen yıl 31 Aralık günü vefat ettiği ve kabrini ziyaret etmekten döndüğü öğrenildi. 2 çocuk babası Özgezici'nin vefatı, yakınları ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Öte yandan, otobüs şoförü Murat Köse gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kaza anı ise bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

FOTOĞRAFLI

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.