2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2022 - 14:33, Güncelleme: 03.01.2022 - 14:41
 

2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu
 ORDU’nun Altınordu ilçesinde evde tek başına yaşayan ve kendisinden iki gündür haber alınmayan Fikir Sezer (77), evinde ölü olarak bulundu. Olay, saat 12.00 sıralarında ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. En son cumartesi günü çocuklarıyla telefonla görüşen Fikir Sezer’den yakınları bir daha haber alamadı. Durumun polise bildirilmesi üzerine yaşlı kadının evine gelen polisler kapıyı çaldı. Kapının açılmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. 6 katlı apartmanın 3'üncü katında ikamet eden Fikir Tepe'nin evine balkon kısmından girerek, kapıyı açan itfaiye ekipleri, Sezer’i koltukta oturur bir şekilde hareketsiz buldu. Eve giren sağlık görevlileri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sezer’in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için otopsiye gönderildi.    
2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

 ORDU’nun Altınordu ilçesinde evde tek başına yaşayan ve kendisinden iki gündür haber alınmayan Fikir Sezer (77), evinde ölü olarak bulundu.

Olay, saat 12.00 sıralarında ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. En son cumartesi günü çocuklarıyla telefonla görüşen Fikir Sezer’den yakınları bir daha haber alamadı. Durumun polise bildirilmesi üzerine yaşlı kadının evine gelen polisler kapıyı çaldı. Kapının açılmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. 6 katlı apartmanın 3'üncü katında ikamet eden Fikir Tepe'nin evine balkon kısmından girerek, kapıyı açan itfaiye ekipleri, Sezer’i koltukta oturur bir şekilde hareketsiz buldu. Eve giren sağlık görevlileri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sezer’in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için otopsiye gönderildi.

 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.