İtfaiye eri Betül'e Antalyalılardan tam not

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2022 - 15:54, Güncelleme: 03.01.2022 - 16:16
 

İtfaiye eri Betül'e Antalyalılardan tam not

İtfaiye eri Betül'e Antalyalılardan tam not
ANTALYA'da, tramvay hattındaki bilet satış gişesinde çıkan yangını söndürmek için uğraş veren itfaiye eri Betül Erdal, çevrede toplanan kalabalık tarafından alkışlandı.  Muratpaşa ilçesi Tarık Akıltopu Caddesi'ndeki tramvay hattında bulunan gişede, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Gişeden duman çıktığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis, itfaiye ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, 1,5 saatin ardından tramvayın altyapısında başladığı belirtilen yangını söndürdü. Yangını söndürmek için çabalayan itfaiye eri Betül Erdal ise çevrede toplanan kalabalık tarafından alkışlandı. Erdal'ın yüzü ise söndürme çalışmaları sırasında is nedeniyle simsiyah oldu. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.    
İtfaiye eri Betül'e Antalyalılardan tam not

ANTALYA'da, tramvay hattındaki bilet satış gişesinde çıkan yangını söndürmek için uğraş veren itfaiye eri Betül Erdal, çevrede toplanan kalabalık tarafından alkışlandı. 

Muratpaşa ilçesi Tarık Akıltopu Caddesi'ndeki tramvay hattında bulunan gişede, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Gişeden duman çıktığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis, itfaiye ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, 1,5 saatin ardından tramvayın altyapısında başladığı belirtilen yangını söndürdü. Yangını söndürmek için çabalayan itfaiye eri Betül Erdal ise çevrede toplanan kalabalık tarafından alkışlandı. Erdal'ın yüzü ise söndürme çalışmaları sırasında is nedeniyle simsiyah oldu. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.