Kardan yolu kapanan 2 bin rakımlı köyde helikopterli hasta kurtarma operasyonu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2022 - 19:18, Güncelleme: 03.01.2022 - 19:18
 

Kardan yolu kapanan 2 bin rakımlı köyde helikopterli hasta kurtarma operasyonu

Kardan yolu kapanan 2 bin rakımlı köyde helikopterli hasta kurtarma operasyonu
Serhat Ozan YILDIRIM/ TUNCELİ, (DHA)-TUNCELİ’de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan 2 bin rakımlı köyde oturan kanser hastası Asliye Özer (57) rahatsızlanınca, jandarma ve sağlık ekiplerinin omzunda yaklaşık 300 metre taşındıktan sonra askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı. Özer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Pülümür ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan 2 bin rakımlı Kırdım köyünde oturan ve beyin kanseri tedavisi gören Asliye Özer (57) rahatsızlandı. Yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yolun kapalı olması üzerine Vali Mehmet Ali Özkan’ın talimatıyla bölgeye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı skorsky tipi helikopterle sağlık görevlileri sevk edildi. Jandarma ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Asliye Özer’i omuzlarına alarak, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan helikoptere taşıdı. Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Asliye Özer’in tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. FOTOĞRAFLI  
Kardan yolu kapanan 2 bin rakımlı köyde helikopterli hasta kurtarma operasyonu

Serhat Ozan YILDIRIM/ TUNCELİ, (DHA)-TUNCELİ’de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan 2 bin rakımlı köyde oturan kanser hastası Asliye Özer (57) rahatsızlanınca, jandarma ve sağlık ekiplerinin omzunda yaklaşık 300 metre taşındıktan sonra askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı. Özer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Pülümür ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan 2 bin rakımlı Kırdım köyünde oturan ve beyin kanseri tedavisi gören Asliye Özer (57) rahatsızlandı. Yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yolun kapalı olması üzerine Vali Mehmet Ali Özkan’ın talimatıyla bölgeye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı skorsky tipi helikopterle sağlık görevlileri sevk edildi. Jandarma ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Asliye Özer’i omuzlarına alarak, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan helikoptere taşıdı. Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Asliye Özer’in tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.