ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ SÜTÇÜLER VE BUCAK İŞLETMELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.01.2022 - 12:25, Güncelleme: 06.01.2022 - 12:25
 

ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ SÜTÇÜLER VE BUCAK İŞLETMELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş Ağustos ayında Sütçüler ve Bucak İşletmelerinde çıkan yangın sahalarında incelemelerde bulunarak, üretim birim fiyatlarında uygulanacak üzde 51 artışla ilgili üretim işlerinde çalışan vatandaşlara bilgi verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2022 yılında uygulanacak yüzde 51 artış için ilan ettiği üretim birim fiyatlarının vatandaşlara anlatılması, üretim çalışmalarını yerinde denetlenmesi amacıyla yapılan istişare programlarında; Bölge Müdürüne Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz, Sütçüler ve Bucak İşletme Müdürleri Saban Ulaş ve Mustafa Ersoy ile işletme Şefleri eşlik ettiler. Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş öncelikle 04.01.2022 tarihinde Sütçüler Çandır Şefliğinde yangın sahalarında devam eden üretim çalışmaları ve yeni çimlenen fidanlarla ilgili incelemelerde bulundu, daha sonra Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü Söğütdağı Orman İşletme Şefliği Kızıllı Köyünde üretim işlerinde çalışan vatandaşlarla 2022 yılında üretim birim fiyatlarında uygulanacak artış miktarı, üretim işleri, orman köylüsü için yapılan Orköy, Odun dışı ve diğer ormancılık faaliyetleri ile ilgili görümeler yapılarak vatandaşların problemleri dinlendi. İstişare programından sonra Söğütdağı Orman İşletme Şefliğinin ormanlık alanları gezilerek yapılacak bakım çalışmaları ile ilgili yol haritası belirlendi. Bölge Müdürü 05.01.2022 tarihinde Bucak Çobanpınar Köyünde yangın sahasında devam eden üretim ve gençleştirme çalışmalarını denetlenerek, üretim sahalarındaki çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve saha hazırlıklarının yapılması noktasında tedbirlerin alınmasını istedi. Saha incelemelerinin ardından Çamlık Köyünde üretim işinde çalışan vatandaşlarla 2022 yılı için üretim birim fiyatlarına yapılan üzde 51 lik artış miktarı, üretim çalışmalarının çok yoğun olması nedeniyle iyi bir planlama ile işlere ivedi başlanması kararlaştırılarak, Üretim ve diğer ormancılık faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi ve vatandaşların problemleri dinlendi. 
Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş Ağustos ayında Sütçüler ve Bucak İşletmelerinde çıkan yangın sahalarında incelemelerde bulunarak, üretim birim fiyatlarında uygulanacak üzde 51 artışla ilgili üretim işlerinde çalışan vatandaşlara bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2022 yılında uygulanacak yüzde 51 artış için ilan ettiği üretim birim fiyatlarının vatandaşlara anlatılması, üretim çalışmalarını yerinde denetlenmesi amacıyla yapılan istişare programlarında; Bölge Müdürüne Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz, Sütçüler ve Bucak İşletme Müdürleri Saban Ulaş ve Mustafa Ersoy ile işletme Şefleri eşlik ettiler.

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş öncelikle 04.01.2022 tarihinde Sütçüler Çandır Şefliğinde yangın sahalarında devam eden üretim çalışmaları ve yeni çimlenen fidanlarla ilgili incelemelerde bulundu, daha sonra Orman " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü Söğütdağı Orman İşletme Şefliği Kızıllı Köyünde üretim işlerinde çalışan vatandaşlarla 2022 yılında üretim birim fiyatlarında uygulanacak artış miktarı, üretim işleri, orman köylüsü için yapılan Orköy, Odun dışı ve diğer ormancılık faaliyetleri ile ilgili görümeler yapılarak vatandaşların problemleri dinlendi. İstişare programından sonra Söğütdağı Orman İşletme Şefliğinin ormanlık alanları gezilerek yapılacak bakım çalışmaları ile ilgili yol haritası belirlendi.

Bölge Müdürü 05.01.2022 tarihinde Bucak Çobanpınar Köyünde yangın sahasında devam eden üretim ve gençleştirme çalışmalarını denetlenerek, üretim sahalarındaki çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve saha hazırlıklarının yapılması noktasında tedbirlerin alınmasını istedi. Saha incelemelerinin ardından Çamlık Köyünde üretim işinde çalışan vatandaşlarla 2022 yılı için üretim birim fiyatlarına yapılan üzde 51 lik artış miktarı, üretim çalışmalarının çok yoğun olması nedeniyle iyi bir planlama ile işlere ivedi başlanması kararlaştırılarak, Üretim ve diğer ormancılık faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi ve vatandaşların problemleri dinlendi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.