Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.01.2022 - 10:48, Güncelleme: 09.01.2022 - 10:48
 

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir

Toplumun gören gözü, işiten kulağı, söz söyleyen dili olarak, kamuoyuna doğru bilgi ve haberin ulaşması noktasında sorumluluğu olan bir mesleği ifa eden Gazeteciler, çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelen Basının en büyük emekçileridir.
Mesai arkadaşı olarak gördüğüm Basın Mensuplarının, içinde bulunduğumuz iletişim çağının en önemli mesleklerinden birisini ifa ettiklerini vurgulamak işitiyorum. Kamuoyunun ve vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini gündeme taşıyarak, günlük hayat içerisinde, yaşanan sorunların çözümüne katkı sağlayan Gazeteciler, aynı zamanda bir kamu hizmetini yerine getirmekteler. Bu doğrultuda, meslek ilkeleri ve halkımızın hassasiyetlerini dikkate alarak, tarafsız ve doğru haberciliği yayın anlayışı olarak benimseyen; kar, kış, sıcak, soğuk, demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan, demokrasimize katkıda bulunan bütün gazeteci arkadaşlarımıza ortaya koydukları büyük emek dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ayrıca bu anlamlı günün; tüm emekçi çalışan gazetecilerin sorunlarına çözüm üretilmesi, çalışma ve sosyal haklarının iyileştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygular içerisinde, başta İlimizde birlikte çalıştığımız gazeteci arkadaşlarımız olmak üzere, bütün çalışan gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutluyor, Aileleri ile birlikte, sağlık içerisinde mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.  
Toplumun gören gözü, işiten kulağı, söz söyleyen dili olarak, kamuoyuna doğru bilgi ve haberin ulaşması noktasında sorumluluğu olan bir mesleği ifa eden Gazeteciler, çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelen Basının en büyük emekçileridir.

Mesai arkadaşı olarak gördüğüm Basın Mensuplarının, içinde bulunduğumuz iletişim çağının en önemli mesleklerinden birisini ifa ettiklerini vurgulamak işitiyorum.

Kamuoyunun ve vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini gündeme taşıyarak, günlük hayat içerisinde, yaşanan sorunların çözümüne katkı sağlayan Gazeteciler, aynı zamanda bir kamu hizmetini yerine getirmekteler.

Bu doğrultuda, meslek ilkeleri ve halkımızın hassasiyetlerini dikkate alarak, tarafsız ve doğru haberciliği yayın anlayışı olarak benimseyen; kar, kış, sıcak, soğuk, demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan, demokrasimize katkıda bulunan bütün gazeteci arkadaşlarımıza ortaya koydukları büyük emek dolayısıyla teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu anlamlı günün; tüm emekçi çalışan gazetecilerin sorunlarına çözüm üretilmesi, çalışma ve sosyal haklarının iyileştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygular içerisinde, başta İlimizde birlikte çalıştığımız gazeteci arkadaşlarımız olmak üzere, bütün çalışan gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutluyor, Aileleri ile birlikte, sağlık içerisinde mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.