10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNDE KAYMAKAM VE BELDİYE BAŞKININDAN ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.01.2022 - 12:14, Güncelleme: 10.01.2022 - 17:34
 

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNDE KAYMAKAM VE BELDİYE BAŞKININDAN ZİYARET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan gazetemize ziyarette bulundu.
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile yaptıkları ziyarette meslekte 40’ncı yılını dolduran gazetemiz imtiyaz sahibi Halim Akca’ya çalışmalarından dolayı tebrik ederek, günün anısına Kaymakam Erol Tanrıkulu Türkiye’de ün salan Bucak salebi ve fincan takımı hediye ederken, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, Bucak Nar Kadın Kooperatifi ürünlerinin bulunduğu Bucak ve bölgesine has ürünlerden hediyede bulundu. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ziyarette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile “Sağlık mutluluk içerisinde meslekte başarılı yıllar geçirilmesi” temennisinde bulundular. Gazeteci Halim Akca ise 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan’a teşekkür etti.       BİYOMETRİK FOTOĞRAF ÇEKTİLER Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, günün ziyaretinde unutulmaz bir gün daha yaşatarak fotoğraf stüdyosunda gelen müşterinin birlikte fotoğrafını çekerek anlamlı bir gün yaşattılar.    
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan gazetemize ziyarette bulundu.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile yaptıkları ziyarette meslekte 40’ncı yılını dolduran gazetemiz imtiyaz sahibi Halim Akca’ya çalışmalarından dolayı tebrik ederek, günün anısına Kaymakam Erol Tanrıkulu Türkiye’de ün salan Bucak salebi ve fincan takımı hediye ederken, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, Bucak Nar Kadın Kooperatifi ürünlerinin bulunduğu Bucak ve bölgesine has ürünlerden hediyede bulundu.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ziyarette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile “Sağlık mutluluk içerisinde meslekte başarılı yıllar geçirilmesi” temennisinde bulundular. Gazeteci Halim Akca ise 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan’a teşekkür etti.    

 

BİYOMETRİK FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, günün ziyaretinde unutulmaz bir gün daha yaşatarak fotoğraf stüdyosunda gelen müşterinin birlikte fotoğrafını çekerek anlamlı bir gün yaşattılar.

   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.