Bisküvi fabrikasındaki yangın 4,5 saatte söndürüldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.01.2022 - 12:40, Güncelleme: 10.01.2022 - 13:12
 

Bisküvi fabrikasındaki yangın 4,5 saatte söndürüldü

Bisküvi fabrikasındaki yangın 4,5 saatte söndürüldü
 KARAMAN'da dün akşam bir bisküvi fabrikasında çıkan yangında alevler 4,5 saatte kontrol altına alındı. Tamamen söndürülen ve elektrik kontağından çıktığı üzerinde durulan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor.  Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 22.30 sıralarında bir bisküvi fabrikasının depo kısmında yangın çıktı. Alevlerin hızla yükselmesi üzerine durumu fark eden işçiler itfaiyeye haber verdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İşçiler fabrika dışına çıkarıldı. Yangına Karaman Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ancak alevlerin kontrol altında alınmakta güçlük çekilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) , Konya ve çevre ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi. Alevler saat 03.00 sıralarında kontrol altına alınıp, yangın söndürüldü. Ancak  zaman zaman çıkan dumanlar nedeniyle soğutma çalışmaları devam ediyor.     
Bisküvi fabrikasındaki yangın 4,5 saatte söndürüldü

 KARAMAN'da dün akşam bir bisküvi fabrikasında çıkan yangında alevler 4,5 saatte kontrol altına alındı. Tamamen söndürülen ve elektrik kontağından çıktığı üzerinde durulan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor. 

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 22.30 sıralarında bir bisküvi fabrikasının depo kısmında yangın çıktı. Alevlerin hızla yükselmesi üzerine durumu fark eden işçiler itfaiyeye haber verdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İşçiler fabrika dışına çıkarıldı. Yangına Karaman Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ancak alevlerin kontrol altında alınmakta güçlük çekilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) , Konya ve çevre ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi. Alevler saat 03.00 sıralarında kontrol altına alınıp, yangın söndürüldü. Ancak  zaman zaman çıkan dumanlar nedeniyle soğutma çalışmaları devam ediyor. 

 

 

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.