Dereye düşen sürücüyü itfaiye kurtardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2022 - 10:40, Güncelleme: 12.01.2022 - 11:04
 

Dereye düşen sürücüyü itfaiye kurtardı

Dereye düşen sürücüyü itfaiye kurtardı
 BURDUR'da otomobiliyle dereye düşen sürücüyü itfaiye kurtardı. Burdur 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Mahmut Dönmez, Askeriye Köyü civarında sulama kanalına düştüğünü belirterek yardım istedi. Olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevkedildi. Bir süre Askeriye Köyü ve çevresindeki su kanallarını kontrol eden ekipler Dönmez'e ulaşamadı. Daha sonra telefon sinyalinden yeri tespit edilen Dönmez, belirttiği bölgeden yaklaşık 15 kilometre uzakta Menderes mahallesinin alt kısmındaki derede bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrol ettiği Dönmez'in durumunun iyi olduğu belirtildi.    
Dereye düşen sürücüyü itfaiye kurtardı

 BURDUR'da otomobiliyle dereye düşen sürücüyü itfaiye kurtardı.

Burdur 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Mahmut Dönmez, Askeriye Köyü civarında sulama kanalına düştüğünü belirterek yardım istedi. Olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevkedildi. Bir süre Askeriye Köyü ve çevresindeki su kanallarını kontrol eden ekipler Dönmez'e ulaşamadı. Daha sonra telefon sinyalinden yeri tespit edilen Dönmez, belirttiği bölgeden yaklaşık 15 kilometre uzakta Menderes mahallesinin alt kısmındaki derede bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrol ettiği Dönmez'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.