Karlı yolda midibüsle çarpışan hafif ticari araçtaki karı- kocayı ölüm ayırdı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2022 - 20:19, Güncelleme: 12.01.2022 - 21:56
 

Karlı yolda midibüsle çarpışan hafif ticari araçtaki karı- kocayı ölüm ayırdı

Karlı yolda midibüsle çarpışan hafif ticari araçtaki karı- kocayı ölüm ayırdı
 NİĞDE'de, kar nedeniyle kayganlaşan yolda midibüs ile çarpışarak şarampole devrilen hafif ticari aracın sürücüsü Habip Yılmaz (53) yaşamını yitirdi, yanındaki eşi Fatma Yılmaz (46) ağır yaralandı. Kaza, saat 18.45 sıralarında merkeze bağlı Karatlı Kasabası çıkışında meydana geldi. Habip Yılmaz yönetimindeki 51 BK 107 plakalı hafif ticari araç, kar nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen Ali S.'nin kullandığı 51 BN 534 plakalı midibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç şarampole devrilerek takla attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Habip Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, yanında bulunan eşi Fatma Yılmaz ise ağır yaralı olarak Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. FOTOĞRAFLI  
Karlı yolda midibüsle çarpışan hafif ticari araçtaki karı- kocayı ölüm ayırdı

 NİĞDE'de, kar nedeniyle kayganlaşan yolda midibüs ile çarpışarak şarampole devrilen hafif ticari aracın sürücüsü Habip Yılmaz (53) yaşamını yitirdi, yanındaki eşi Fatma Yılmaz (46) ağır yaralandı.

Kaza, saat 18.45 sıralarında merkeze bağlı Karatlı Kasabası çıkışında meydana geldi. Habip Yılmaz yönetimindeki 51 BK 107 plakalı hafif ticari araç, kar nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen Ali S.'nin kullandığı 51 BN 534 plakalı midibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç şarampole devrilerek takla attı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Habip Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, yanında bulunan eşi Fatma Yılmaz ise ağır yaralı olarak Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.