Galatasaray'da Torrent sözleşmeyi imzaladı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.01.2022 - 19:11, Güncelleme: 14.01.2022 - 19:39
 

Galatasaray'da Torrent sözleşmeyi imzaladı

Galatasaray'da Torrent sözleşmeyi imzaladı
  İSTANBUL,(DHA) - Galatasaray Kulübü, teknik direktör Domenec Torrent, yardımcıları Jordi Guerrero ve Jordi Gris Vila ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Galatasaray'a hoş geldiniz. Galatasaray Futbol A Takımı'nın yeni teknik direktörü Domènec Torrent ve yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşmelerini imzaladı." (FOTOĞRAFLI)  
Galatasaray'da Torrent sözleşmeyi imzaladı

 

İSTANBUL,(DHA) - Galatasaray Kulübü, teknik direktör Domenec Torrent, yardımcıları Jordi Guerrero ve Jordi Gris Vila ile sözleşme imzalandığını açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Galatasaray'a hoş geldiniz. Galatasaray Futbol A Takımı'nın yeni teknik direktörü Domènec Torrent ve yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşmelerini imzaladı."
(FOTOĞRAFLI)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.