Odunluk yangını, resmi kurum binasının çatısına sıçradı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.01.2022 - 22:47, Güncelleme: 14.01.2022 - 22:58
 

Odunluk yangını, resmi kurum binasının çatısına sıçradı

Odunluk yangını, resmi kurum binasının çatısına sıçradı
 KASTAMONU'da bir evin odunluğunda çıkan yangının, Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nün çatısına sıçraması sonucu, binada hasar meydana geldi. Yangın, akşam saatlerinde Hepkebirler Mahallesi Sakarya Caddesi'ndeki bahçeli evin odunluğunda başladı. Büyüyen alevler, bitişikteki Milli Parklar Şube Müdürlüğü binasına sıçradı. Resmi kurumun çatısındaki alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin uzun süren uğraşları sonucu yangın söndürülürken, binanın bir kısmı kullanılamaz hale geldi.  Olayla ilgili inceleme başlatıldı.  
Odunluk yangını, resmi kurum binasının çatısına sıçradı

 KASTAMONU'da bir evin odunluğunda çıkan yangının, Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nün çatısına sıçraması sonucu, binada hasar meydana geldi.

Yangın, akşam saatlerinde Hepkebirler Mahallesi Sakarya Caddesi'ndeki bahçeli evin odunluğunda başladı. Büyüyen alevler, bitişikteki Milli Parklar Şube Müdürlüğü binasına sıçradı. Resmi kurumun çatısındaki alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin uzun süren uğraşları sonucu yangın söndürülürken, binanın bir kısmı kullanılamaz hale geldi. 
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.