Uzman Çavuş, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.01.2022 - 20:03, Güncelleme: 15.01.2022 - 21:00
 

Uzman Çavuş, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

Uzman Çavuş, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti
 MANİSA'nın Kula ilçesinde, 4 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangında içeride mahsur kalan Uzman Çavuş Osman Baytan (25), yaşamını yitirdi.  Yangın, saat 13.30 sıralarında 4 Eylül Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın çatı katında, Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Osman Baytan'a ait evde çıktı. Dumanı fark eden çevredekiler itfaiyeye ihbarda bulundu. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Yanan çatı bir süre sonra çökerken itfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahalede bulundu, diğer yandan ise içeride olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Baytan'a ulaşmaya çalıştı. Alevlerin söndürülmesinin ardından yapılan incelemede Baytan'ın yanmış cesedine ulaşıldı. Baytan'ın cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.  FOTOĞRAFLI  
Uzman Çavuş, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

 MANİSA'nın Kula ilçesinde, 4 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangında içeride mahsur kalan Uzman Çavuş Osman Baytan (25), yaşamını yitirdi. 

Yangın, saat 13.30 sıralarında 4 Eylül Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın çatı katında, Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Osman Baytan'a ait evde çıktı. Dumanı fark eden çevredekiler itfaiyeye ihbarda bulundu. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Yanan çatı bir süre sonra çökerken itfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahalede bulundu, diğer yandan ise içeride olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Baytan'a ulaşmaya çalıştı. Alevlerin söndürülmesinin ardından yapılan incelemede Baytan'ın yanmış cesedine ulaşıldı. Baytan'ın cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.