İşitme engelli Nihal, kayıp

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.01.2022 - 13:52, Güncelleme: 18.01.2022 - 13:52
 

İşitme engelli Nihal, kayıp

ANTALYA'nın Serik ilçesinde işitme engelli Nihal Babayiğit'ten (21), pazar gününden beri haber alınamıyor.
Serik'te annesi Derya Babayiğit ile yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, pazar günü öğle saatlerinde, anneannesine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Kızlarından haber alamayan aile, polise başvurdu. Nihal'in dün Antalya Otogarı yakınında bir kadınla görüldüğü haberini alan aile, aramalarına rağmen kızlarına ulaşamadı. Sosyal medya aracılığıyla tanışıp görüştüğü gençten şüphelenen aile, Batman'daki gencin ailesine ulaştı. Gencin yakınlarının Nihal'in, Batman'da olmadığını belirtmesi üzerine Babayiğit ailesi kızlarını bulmak için araştırmaya devam etti. Anne Derya Babayiğit, "Dün kızımı otogarda görmüşler. Kızımın bulunmasını istiyorum. Terminalde kızımın yanında bir kadın varmış. Sadece bunu biliyoruz. 3 gündür haber alamadık. Kızım sürekli evdeydi. Dışarıya çıkan bir çocuk da değildi. Polise kayıp başvurusunda bulunduk" dedi.  
ANTALYA'nın Serik ilçesinde işitme engelli Nihal Babayiğit'ten (21), pazar gününden beri haber alınamıyor.

Serik'te annesi Derya Babayiğit ile yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, pazar günü öğle saatlerinde, anneannesine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Kızlarından haber alamayan aile, polise başvurdu. Nihal'in dün Antalya Otogarı yakınında bir kadınla görüldüğü haberini alan aile, aramalarına rağmen kızlarına ulaşamadı. Sosyal medya aracılığıyla tanışıp görüştüğü gençten şüphelenen aile, Batman'daki gencin ailesine ulaştı. Gencin yakınlarının Nihal'in, Batman'da olmadığını belirtmesi üzerine Babayiğit ailesi kızlarını bulmak için araştırmaya devam etti.

Anne Derya Babayiğit, "Dün kızımı otogarda görmüşler. Kızımın bulunmasını istiyorum. Terminalde kızımın yanında bir kadın varmış. Sadece bunu biliyoruz. 3 gündür haber alamadık. Kızım sürekli evdeydi. Dışarıya çıkan bir çocuk da değildi. Polise kayıp başvurusunda bulunduk" dedi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.