Kayıp keçileri jandarma bularak sahibine teslim etti

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.01.2022 - 09:02, Güncelleme: 21.01.2022 - 09:20
 

Kayıp keçileri jandarma bularak sahibine teslim etti

Kayıp keçileri jandarma bularak sahibine teslim etti
 BATMAN'ın Sason ilçesi Bogazkapı köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle kaybolan 22 keçi Jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibi Tayfur Baysan'a teslim edildi. Sason ilçesine bağlı Boğazkapı köyünde besici Tayfur Baysan, köyün yakınlarında keçilerini yemlemeye çalıştığı sırada yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 22 keçisi gözden kayboldu. Bir süre sonra fırtınanın kısmen dinmesiyle köyün her tarafında arama başlatan köylüler yapılan tüm aramalara rağmen keçilerin ize rastlamadı. Baysan, keçilerinin bulunması için 112'den yardım talebinde bulundu. İlçe Jandarma Ekipleri yer yer kar kalınlığının 50 santimetreyi geçtiği bölgede zor şartlarda yaptığı aramalarda keçilerin izini buldu. Aydınlık Dağları Bayraklı Tepe kayalıkları bölgesinde tespit edilen 22 keçi yapılan çalışmalar sonucu kurtarılarak besici Baysan'a teslim edildi. Baysan, keçilerinin bulunması için aramalara katılan İlçe Jandarma ekiplerine  teşekkür etti.    
Kayıp keçileri jandarma bularak sahibine teslim etti

 BATMAN'ın Sason ilçesi Bogazkapı köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle kaybolan 22 keçi Jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibi Tayfur Baysan'a teslim edildi.

Sason ilçesine bağlı Boğazkapı köyünde besici Tayfur Baysan, köyün yakınlarında keçilerini yemlemeye çalıştığı sırada yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 22 keçisi gözden kayboldu. Bir süre sonra fırtınanın kısmen dinmesiyle köyün her tarafında arama başlatan köylüler yapılan tüm aramalara rağmen keçilerin ize rastlamadı. Baysan, keçilerinin bulunması için 112'den yardım talebinde bulundu. İlçe Jandarma Ekipleri yer yer kar kalınlığının 50 santimetreyi geçtiği bölgede zor şartlarda yaptığı aramalarda keçilerin izini buldu. Aydınlık Dağları Bayraklı Tepe kayalıkları bölgesinde tespit edilen 22 keçi yapılan çalışmalar sonucu kurtarılarak besici Baysan'a teslim edildi. Baysan, keçilerinin bulunması için aramalara katılan İlçe Jandarma ekiplerine  teşekkür etti.

 

 

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.