FETÖ sanığı karı kocaya 6'şar yıl 3'er ay hapis

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.01.2022 - 17:35, Güncelleme: 21.01.2022 - 18:57
 

FETÖ sanığı karı kocaya 6'şar yıl 3'er ay hapis

FETÖ sanığı karı kocaya 6'şar yıl 3'er ay hapis
RKAYSERİ'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada tutuksuz yargılanan karı koca Oğuz ve Sultan Y., 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık karı koca Oğuz ve Sultan Y., hazır bulundu. Örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı ve kapatılan Bank Asya'da hesabı olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Oğuz Y. ile tanık beyanları ile hakkında dava açılan eşi Sultan Y., üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek beraatlerini istedi. Mahkeme heyeti, sanıklar Oğuz Y. ve eşi Sultan Y.'yi, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırdı. Yargıtay süreci dikkate alınarak her iki sanığın da tutuksuzluk hallerinin devamına hükmedildi.  
FETÖ sanığı karı kocaya 6'şar yıl 3'er ay hapis

RKAYSERİ'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada tutuksuz yargılanan karı koca Oğuz ve Sultan Y., 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık karı koca Oğuz ve Sultan Y., hazır bulundu. Örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı ve kapatılan Bank Asya'da hesabı olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Oğuz Y. ile tanık beyanları ile hakkında dava açılan eşi Sultan Y., üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek beraatlerini istedi.
Mahkeme heyeti, sanıklar Oğuz Y. ve eşi Sultan Y.'yi, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırdı. Yargıtay süreci dikkate alınarak her iki sanığın da tutuksuzluk hallerinin devamına hükmedildi.

 

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.