Köylüler, hasta yaşlı kadın için seferber oldu

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.01.2022 - 19:46, Güncelleme: 23.01.2022 - 19:56
 

Köylüler, hasta yaşlı kadın için seferber oldu

Köylüler, hasta yaşlı kadın için seferber oldu
 ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde rahatsızlanan Hava Kalay(70), köylülerin küreklerle açtığı yolda sedye ile taşınarak ambulansa ulaştırıldı. İlçeye bağlı Aydınlar Köyünde yaşayan Hava Kalay, evinde rahatsızlandı. Tansiyon, şeker ve nefes darlığı yaşayan Hava Kalay için sağlık ekiplerine haber verildi. Karlı kaplı köye güçlükle ulaşan sağlık ekipleri, yaklaşık 1 metreyi bulan kar nedeniyle Hava Kalay'ın evine ise ulaşamadı. Bunun üzerine bir araya gelen köylüler, kazma ve küreklerle karla kaplı yolu açmak için büyük mücadele verdi. Köylüler, Hava Kalay’ı açtıkları yoldan taşıyarak sağlık ekiplerine ulaştırdı. İlk müdahalesi köy girişinde yapılan Hava Kalay, ambulans ile Ereğli devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. FOTOĞRAFLI  
Köylüler, hasta yaşlı kadın için seferber oldu

 ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde rahatsızlanan Hava Kalay(70), köylülerin küreklerle açtığı yolda sedye ile taşınarak ambulansa ulaştırıldı.

İlçeye bağlı Aydınlar Köyünde yaşayan Hava Kalay, evinde rahatsızlandı. Tansiyon, şeker ve nefes darlığı yaşayan Hava Kalay için sağlık ekiplerine haber verildi. Karlı kaplı köye güçlükle ulaşan sağlık ekipleri, yaklaşık 1 metreyi bulan kar nedeniyle Hava Kalay'ın evine ise ulaşamadı. Bunun üzerine bir araya gelen köylüler, kazma ve küreklerle karla kaplı yolu açmak için büyük mücadele verdi.

Köylüler, Hava Kalay’ı açtıkları yoldan taşıyarak sağlık ekiplerine ulaştırdı. İlk müdahalesi köy girişinde yapılan Hava Kalay, ambulans ile Ereğli devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.