ONAÇ PARK TAMAMLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.01.2022 - 13:43, Güncelleme: 24.01.2022 - 13:53
 

ONAÇ PARK TAMAMLANDI

Bucak Belediyesi tarafından yapılan parklar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Onaç parkta tamamlandı.
Başkan Emrullah Ünal’ın göreve gelmesiyle birlikte kent geneline binlerce ağaç dikildi, yeni sosyal donatılar ve yaşam alanları oluşturuldu. Beş yeni park inşa edildi. Koronavirüs döneminde açık alanlara olan ilgi nedeniyle park yapım çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Onaç Mahallesine yeni bir park kazandırdı. Onaç Mahallesinde yapılan park hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Yemyeşil bir Bucak için geldiğimiz günden bugüne binlerce ağaç diktik. Bucak’ımıza çocuklarımızın oynayabileceği, gençlerimizin ve halkımızın spor yapıp dinlenebileceği yaşam alanları kazandırdık. Yaptığımız tüm parklarımız sadece Bucak’ımızda değil, Türkiye genelinde de beğenildi. Koronavirüs nedeniyle vatandaşlarımızın, çocuk ve gençlerimizin parklarımıza ve açık alanlara ilgisi çok fazla. Bu trendin devam edeceğini ön görüyoruz. Park çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Onaç mahallesi 2364 sokak üzerinde bulunan alanımızda park yapım çalışmalarını tamamladık. Toplam 2460 m2 alana kurulan bu parkımız, iki kısımdan oluşmakta.  Bu katlı parkımızda parke alan 863 m2, bordür 484 m tül, çocuk oyun alanı 180 m2, kum havuzu 50 m2 yeşil alan ise 1166 m 2’den oluşuyor. Parkımızda gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları için 200 m2 mini futbol sahası ve bir takım 5’li spor aleti var. Vatandaşlarımızın dinlenebileceği,  ikisi kapalı kamelyalı 4 adet dinlenme yeri, 2 adet bank olarak planlandı. Ayrıca çift kule oyun grubu, ikili salıncak ve ikili tahterevalli çocuk oyun alanımız içerisinde yer almakta. Halkımıza, gençlerimize ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan parklar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Onaç parkta tamamlandı.

Başkan Emrullah Ünal’ın göreve gelmesiyle birlikte kent geneline binlerce ağaç dikildi, yeni sosyal donatılar ve yaşam alanları oluşturuldu. Beş yeni park inşa edildi. Koronavirüs döneminde açık alanlara olan ilgi nedeniyle park yapım çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Onaç Mahallesine yeni bir park kazandırdı.

Onaç Mahallesinde yapılan park hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Yemyeşil bir Bucak için geldiğimiz günden bugüne binlerce ağaç diktik. Bucak’ımıza çocuklarımızın oynayabileceği, gençlerimizin ve halkımızın spor yapıp dinlenebileceği yaşam alanları kazandırdık. Yaptığımız tüm parklarımız sadece Bucak’ımızda değil, Türkiye genelinde de beğenildi. Koronavirüs nedeniyle vatandaşlarımızın, çocuk ve gençlerimizin parklarımıza ve açık alanlara ilgisi çok fazla. Bu trendin devam edeceğini ön görüyoruz. Park çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Onaç mahallesi 2364 sokak üzerinde bulunan alanımızda park yapım çalışmalarını tamamladık. Toplam 2460 m2 alana kurulan bu parkımız, iki kısımdan oluşmakta.  Bu katlı parkımızda parke alan 863 m2, bordür 484 m tül, çocuk oyun alanı 180 m2, kum havuzu 50 m2 yeşil alan ise 1166 m 2’den oluşuyor. Parkımızda gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları için 200 m2 mini futbol sahası ve bir takım 5’li spor aleti var. Vatandaşlarımızın dinlenebileceği,  ikisi kapalı kamelyalı 4 adet dinlenme yeri, 2 adet bank olarak planlandı. Ayrıca çift kule oyun grubu, ikili salıncak ve ikili tahterevalli çocuk oyun alanımız içerisinde yer almakta. Halkımıza, gençlerimize ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.