Tokat'ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2022 - 13:53, Güncelleme: 24.01.2022 - 13:55
 

Tokat'ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Tokat'ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı
  Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.  Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle doğada yiyecek bulamayan hayvanlar için çalışma başlattı. Ekipler sürdürülebilir yaban hayatı ve ekolojik dengeye yardımcı olunması amacıyla il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, olumsuz hava koşullarında yaban hayvanlarının besin bulmasına yardımcı olmak maksadıyla yemleme çalışmalarına devam ediyor. Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı başladığı andan itibaren düzenli olarak yaban hayvanlarını yemleme çalışmaları yapıyor. Ekipler gıda bulmakta zorlanan yaban hayvanları için belirli bölgelere kuru yonca bıraktı. FOTOĞRAFLI  
Tokat'ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

 

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı. 
Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle doğada yiyecek bulamayan hayvanlar için çalışma başlattı. Ekipler sürdürülebilir yaban hayatı ve ekolojik dengeye yardımcı olunması amacıyla il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, olumsuz hava koşullarında yaban hayvanlarının besin bulmasına yardımcı olmak maksadıyla yemleme çalışmalarına devam ediyor. Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı başladığı andan itibaren düzenli olarak yaban hayvanlarını yemleme çalışmaları yapıyor. Ekipler gıda bulmakta zorlanan yaban hayvanları için belirli bölgelere kuru yonca bıraktı.

FOTOĞRAFLI

 

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.