BUCAK BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA SAVUNMA EĞİTİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.01.2022 - 17:01, Güncelleme: 24.01.2022 - 17:01
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA SAVUNMA EĞİTİMİ

Bucak Belediyesi, kadınlara ve çocuklara karşılaşabilecekleri şiddet olaylarında fiziksel savunma geliştirebilmeleri amacıyla “kişisel savunma” eğitimi başlattı.
Bucak Belediyesi ‘kadın dostu’ uygulamalarla kentte yaşayan kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdüren Bucak Belediyesi, hukuki bilgilendirmelerden mesleki eğitime kadar birçok alanda kadınlara verdiği desteği spor alanında da sürdürüyor. Bucak Belediyesi, Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iş birliği yaparak kadınlara yönelik ücretsiz savunma sporu eğitimleri başlatıyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi kadına karşı şiddete sıfır tolerans  gösteren bir belediyedir. Bu kapsamda kadınlarımızın psiko sosyal gelişimine destek sağlamak ve öz güvenlerini artırmak amacıyla onları savunma sporları branşıyla buluşturuyoruz. Bucak Gençlik merkezimizde ücretsiz olarak savunma kurslarımızı düzenleyeceğiz. 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında ilgi duyan vatandaşlarımız Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuruda bulunabilirler. Ben desteklerinden dolayı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve müdürümüz Zeki Çelik’e ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum.  
Bucak Belediyesi, kadınlara ve çocuklara karşılaşabilecekleri şiddet olaylarında fiziksel savunma geliştirebilmeleri amacıyla “kişisel savunma” eğitimi başlattı.

Bucak Belediyesi ‘kadın dostu’ uygulamalarla kentte yaşayan kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdüren Bucak Belediyesi, hukuki bilgilendirmelerden mesleki eğitime kadar birçok alanda kadınlara verdiği desteği spor alanında da sürdürüyor.

Bucak Belediyesi, Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iş birliği yaparak kadınlara yönelik ücretsiz savunma sporu eğitimleri başlatıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi kadına karşı şiddete sıfır tolerans  gösteren bir belediyedir. Bu kapsamda kadınlarımızın psiko sosyal gelişimine destek sağlamak ve öz güvenlerini artırmak amacıyla onları savunma sporları branşıyla buluşturuyoruz. Bucak Gençlik merkezimizde ücretsiz olarak savunma kurslarımızı düzenleyeceğiz. 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında ilgi duyan vatandaşlarımız Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuruda bulunabilirler. Ben desteklerinden dolayı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve müdürümüz Zeki Çelik’e ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.