Eğirdir Gölü'nde buz tabakasındaki ördekler havadan görüntülendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.01.2022 - 16:22, Güncelleme: 28.01.2022 - 16:45
 

Eğirdir Gölü'nde buz tabakasındaki ördekler havadan görüntülendi

Eğirdir Gölü'nde buz tabakasındaki ördekler havadan görüntülendi
ISPARTA'daki Eğirdir Gölü'nün buz tutan kısmında yürüyen ördekler, görsel güzellik oluştururken, dronla havadan görüntülendi. Türkiye'deki 454 farklı kuş türünden 225'inin barındığı, Türkiye'nin 2'nci büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü, soğuk havanın etkisiyle kısmen buz tuttu. Buz tabakası üzerindeki ördekler, havadan görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte göle gelen bazı aileler, iskeleye yaklaşan ördekleri besledi. Bazıları ise gölün buz tutan bölümlerinde yürüyüş yaptı. Gölün buz tutmayan bölümlerinde ise yüzlerce kuşun yüzdüğü görüldü.    
Eğirdir Gölü'nde buz tabakasındaki ördekler havadan görüntülendi

ISPARTA'daki Eğirdir Gölü'nün buz tutan kısmında yürüyen ördekler, görsel güzellik oluştururken, dronla havadan görüntülendi.

Türkiye'deki 454 farklı kuş türünden 225'inin barındığı, Türkiye'nin 2'nci büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü, soğuk havanın etkisiyle kısmen buz tuttu. Buz tabakası üzerindeki ördekler, havadan görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte göle gelen bazı aileler, iskeleye yaklaşan ördekleri besledi. Bazıları ise gölün buz tutan bölümlerinde yürüyüş yaptı. Gölün buz tutmayan bölümlerinde ise yüzlerce kuşun yüzdüğü görüldü.

 

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.