Afyonkarahisar'da kamu çalışanlarına 2 gün idari izin

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.01.2022 - 12:51, Güncelleme: 31.01.2022 - 12:56
 

Afyonkarahisar'da kamu çalışanlarına 2 gün idari izin

Afyonkarahisar'da kamu çalışanlarına 2 gün idari izin
AFYONKARAHİSAR'da gece başlayan kar yağışı kenti beyaz örtüyle kapladı. Afyonkarahisar Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler, engelli personel ile malül gazilerin 31 Ocak Pazartesi ve 1 Şubat Salı günleri idari izinli sayılacağını duyurdu. Afyonkarahsiar'da saat 01.30'dan sonra yoğunlaşan kar yağışı sonrası kent beyaza büründü. Kentin işlek caddelerindeki kar araç geçişinden erirken mahalle aralarında ve sokaklarda kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri kentin diğer illerle bağlantı yollarında kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz etkilese de çocuklar karın tadını çıkardı. TCDD 7. Bölge Müdürlüğü ekipleri de şehir içinde kalan tren yollarında kar temizliği yaptı. Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 'Karla Mücadele Ekipleri' 80 araç ve 100 personelle çalışmalarına devam ediyor. Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, soğuk hava nedeniyle kurum ve kuruluşlarda çalışan hamileler, engelli personel ile malül gazilerin 2 gün idari izinli sayılacağını duyuruldu. Açıklamada, "Soğuk hava koşulları sebebiyle ilimiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler, engelli personelimiz ile malül gazilerimiz, 31 Ocak Pazartesi ve 1 Şubat Salı günleri 2 gün süreyle idari izinli sayılacaktır" ifadesi yer aldı.  
Afyonkarahisar'da kamu çalışanlarına 2 gün idari izin

AFYONKARAHİSAR'da gece başlayan kar yağışı kenti beyaz örtüyle kapladı. Afyonkarahisar Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler, engelli personel ile malül gazilerin 31 Ocak Pazartesi ve 1 Şubat Salı günleri idari izinli sayılacağını duyurdu.

Afyonkarahsiar'da saat 01.30'dan sonra yoğunlaşan kar yağışı sonrası kent beyaza büründü. Kentin işlek caddelerindeki kar araç geçişinden erirken mahalle aralarında ve sokaklarda kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri kentin diğer illerle bağlantı yollarında kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz etkilese de çocuklar karın tadını çıkardı. TCDD 7. Bölge Müdürlüğü ekipleri de şehir içinde kalan tren yollarında kar temizliği yaptı. Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 'Karla Mücadele Ekipleri' 80 araç ve 100 personelle çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, soğuk hava nedeniyle kurum ve kuruluşlarda çalışan hamileler, engelli personel ile malül gazilerin 2 gün idari izinli sayılacağını duyuruldu. Açıklamada, "Soğuk hava koşulları sebebiyle ilimiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler, engelli personelimiz ile malül gazilerimiz, 31 Ocak Pazartesi ve 1 Şubat Salı günleri 2 gün süreyle idari izinli sayılacaktır" ifadesi yer aldı.

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.