Asiye taburcu edildi, sevincini el sallayarak gösterdi (3)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.01.2022 - 13:26, Güncelleme: 31.01.2022 - 13:28
 

Asiye taburcu edildi, sevincini el sallayarak gösterdi (3)

Asiye taburcu edildi, sevincini el sallayarak gösterdi (3)
  1,5 AY SONRA KONTROLE GELECEK Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, taburcu edilen Asiye Ateş'in durumu hakkında bilgi verdi. Rektör Özkan, “Asiye'nin ailesi yaklaşık 1 ay önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'nın destekleriyle başvurdu. 1 aylık mücadele sonrasında ailesiyle beraber Gaziantep'e geri gönderiyoruz. Ancak yaklaşık bir yıl kadar takip edeceğiz Asiye'yi, ara ara çeşitli ameliyatlar yapacağız. İlk yaptığımız ameliyatlar hayatta kalması, beynin zarar görmemesi adına kafatasını korumak için yapılan ameliyatlardı. Yine yüz siniri için tedavi uygulamıştık. Ancak bundan sonraki dönemde saçlı derisinin daha normale dönmesi için uğraşacağız. 1,5 ay kadar sonra tekrar kontrole gelecekler" dedi. TAMAMLAYICI OPERASYONLAR PLANLANDI Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Yıldıray Çete de “Yüz ve baş bölgesindeki travmalar nedeniyle yaklaşık 1 ay önce hastanemizde takibe alınıp tedavisine başlanan Asiye Ateş'e bu süreç içerisinde doku eksiklikleri için doku nakilleri, sinir yaralanmaları için sinir onarımları ve kulak yaralanması için gerekli müdahaleler yapılmıştır. Erken dönem tedavisi tamamlanan hastamızın daha sonra diğer tamamlayıcı operasyonları planlanarak taburculuğu gerçekleştirilmiştir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.    
Asiye taburcu edildi, sevincini el sallayarak gösterdi (3)

 

1,5 AY SONRA KONTROLE GELECEK
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, taburcu edilen Asiye Ateş'in durumu hakkında bilgi verdi. Rektör Özkan, “Asiye'nin ailesi yaklaşık 1 ay önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'nın destekleriyle başvurdu. 1 aylık mücadele sonrasında ailesiyle beraber Gaziantep'e geri gönderiyoruz. Ancak yaklaşık bir yıl kadar takip edeceğiz Asiye'yi, ara ara çeşitli ameliyatlar yapacağız. İlk yaptığımız ameliyatlar hayatta kalması, beynin zarar görmemesi adına kafatasını korumak için yapılan ameliyatlardı. Yine yüz siniri için tedavi uygulamıştık. Ancak bundan sonraki dönemde saçlı derisinin daha normale dönmesi için uğraşacağız. 1,5 ay kadar sonra tekrar kontrole gelecekler" dedi.
TAMAMLAYICI OPERASYONLAR PLANLANDI
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Yıldıray Çete de “Yüz ve baş bölgesindeki travmalar nedeniyle yaklaşık 1 ay önce hastanemizde takibe alınıp tedavisine başlanan Asiye Ateş'e bu süreç içerisinde doku eksiklikleri için doku nakilleri, sinir yaralanmaları için sinir onarımları ve kulak yaralanması için gerekli müdahaleler yapılmıştır. Erken dönem tedavisi tamamlanan hastamızın daha sonra diğer tamamlayıcı operasyonları planlanarak taburculuğu gerçekleştirilmiştir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.