BUCAK’TA EV YANGINI, 2 ÇOCUK YANARAK YARALANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.01.2022 - 18:14, Güncelleme: 31.01.2022 - 18:14
 

BUCAK’TA EV YANGINI, 2 ÇOCUK YANARAK YARALANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde evde çıkan yangında 2 çocuk yanarak yaralandı.
Olay bu gün saat 16:00 sıralarında Bucak ilçesinin Mehmet Akif Mahallesi 2507 sokakta Halil Köklüye ait tek katlı evde yangın çıktı. Bucak Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin yangına kısa sürede müdahalesi ile önce ev içerisinde yangının çıktığı odada bulunan 3 yaşındaki Tefik Emin ile 1,5 yaşındaki Kerem kurtarıldı. Yangında yaralanan çocuklara sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Çocukların evden tahliyesinden sonra yangına müdahale eden Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede  kontrol altına alarak söndürdüler. Tek katlı ev yangında kullanılmaz hale gelirken, yaralanan 3 yaşındaki Tefik Emin ve 1,5 yaşındaki Kerem Bucak Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerden sonra İzmir ve Ankara’da bulunan yanık hastanelerine sevk edileceği belirtildi.       
BURDUR’ un Bucak ilçesinde evde çıkan yangında 2 çocuk yanarak yaralandı.

Olay bu gün saat 16:00 sıralarında Bucak ilçesinin Mehmet Akif Mahallesi 2507 sokakta Halil Köklüye ait tek katlı evde yangın çıktı. Bucak Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin yangına kısa sürede müdahalesi ile önce ev içerisinde yangının çıktığı odada bulunan 3 yaşındaki Tefik Emin ile 1,5 yaşındaki Kerem kurtarıldı. Yangında yaralanan çocuklara sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Çocukların evden tahliyesinden sonra yangına müdahale eden Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede  kontrol altına alarak söndürdüler.

Tek katlı ev yangında kullanılmaz hale gelirken, yaralanan 3 yaşındaki Tefik Emin ve 1,5 yaşındaki Kerem Bucak Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerden sonra İzmir ve Ankara’da bulunan yanık hastanelerine sevk edileceği belirtildi.     

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.