45 yaşında yeşil sahalara döndü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.02.2022 - 11:17, Güncelleme: 01.02.2022 - 11:17
 

45 yaşında yeşil sahalara döndü

45 yaşında yeşil sahalara döndü
  Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde iş hayatı nedeniyle 35 yaşında futbolu bırakan Mehmet Şimşek (45), 10 yıl aradan sonra yeşil sahalara döndüğü ilk maçta Demre Beymelekspor formasıyla 70 dakika sahada kaldı. Şimşek, "Sahadan çıkarken seyircinin alkışı gözlerimi yaşarttı. Antrenmanlarımı artırarak daha çok sahada kalmaya çalışacağım" dedi. Demre'de oturan jeoloji mühendisi Mehmet Şimşek, futbola 1995 yılında Demrespor'un genç takımında başladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nü kazanarak Isparta'ya giden Şimşek, Isparta Süper Amatör Lig takımlarından Isparta Telekomspor'da bir süre oynadı. İlk sezonunda 25 golle Isparta Süper Amatör Lig'de gol kralı oldu. Şimşek sonrasında Türkiye 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Ispartaspor'a transfer oldu. Ispartaspor'da 1 yıl santrafor olarak forma giyen Şimşek, üniversitede eğitimini aksatmamak için Beymelekspor'a transfer oldu. Beymelekspor'da 2 yıl forma giyen Şimşek, askerliğinin ardından Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de oynayan Demre Belediyespor'a transfer oldu. 2010 yılında da Beymelek Belediyespor forması giymeye başlayan Şimşek, 2012'de iş yaşamı nedeniyle 35 yaşında futbolu bıraktı. Evli ve 2 çocuk babası Şimşek, Demre'de yaş sebze ve meyve ihracatı yapan bir şirkette koordinatör olarak çalıştı. Futbol tutkusunu içinde yaşayan Şimşek, 10 yıl sonra yeşil sahalara döndü. Demre Beymelekspor'da ilk maçına çıkan Şimşek, Antalya 1. Amatör Lig 6. Grup'ta liderlik mücadelesi veren Demre Beymelekspor'un, Kaş Gençspor maçında 70 dakika sahada kaldı. Beymelekspor formasıyla ligde baraşılı olmayı hedeflediklerini dile getiren Şimşek, "Futbol tutkusu hep içimde yaşıyor. Bazı koşullar nedeniyle kopuk kopuk futbol yaşamım oldu. İçimde kalan eksiklikleri gidermek, gençlere örnek olmak için uzun süre Demre Beymelekspor'un antramanlarına katıldım. Kilo verdim. Belirli bir kondisyon kazandım. 10 yıl sonra 45 yaşında futbola geri döndüm. Lisans çıkartarak, daha önce oynadığım Demre Beymelekspor'da ilk maçımda 70 dakika sahada kaldım. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. 10 yıl sonra sahaya çıkınca, ilk günkü gibi heyecan duydum. Hele maçın 70'inci dakika sahadan çıkarken seyircinin alkışı gözlerimi yaşarttı. Antrenmanlarımı artırarak daha çok sahada kalmaya çalışacağım" diye konuştu. FOTOĞRAFLI
45 yaşında yeşil sahalara döndü

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde iş hayatı nedeniyle 35 yaşında futbolu bırakan Mehmet Şimşek (45), 10 yıl aradan sonra yeşil sahalara döndüğü ilk maçta Demre Beymelekspor formasıyla 70 dakika sahada kaldı. Şimşek, "Sahadan çıkarken seyircinin alkışı gözlerimi yaşarttı. Antrenmanlarımı artırarak daha çok sahada kalmaya çalışacağım" dedi.
Demre'de oturan jeoloji mühendisi Mehmet Şimşek, futbola 1995 yılında Demrespor'un genç takımında başladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nü kazanarak Isparta'ya giden Şimşek, Isparta Süper Amatör Lig takımlarından Isparta Telekomspor'da bir süre oynadı. İlk sezonunda 25 golle Isparta Süper Amatör Lig'de gol kralı oldu. Şimşek sonrasında Türkiye 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Ispartaspor'a transfer oldu. Ispartaspor'da 1 yıl santrafor olarak forma giyen Şimşek, üniversitede eğitimini aksatmamak için Beymelekspor'a transfer oldu. Beymelekspor'da 2 yıl forma giyen Şimşek, askerliğinin ardından Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de oynayan Demre Belediyespor'a transfer oldu. 2010 yılında da Beymelek Belediyespor forması giymeye başlayan Şimşek, 2012'de iş yaşamı nedeniyle 35 yaşında futbolu bıraktı.
Evli ve 2 çocuk babası Şimşek, Demre'de yaş sebze ve meyve ihracatı yapan bir şirkette koordinatör olarak çalıştı. Futbol tutkusunu içinde yaşayan Şimşek, 10 yıl sonra yeşil sahalara döndü. Demre Beymelekspor'da ilk maçına çıkan Şimşek, Antalya 1. Amatör Lig 6. Grup'ta liderlik mücadelesi veren Demre Beymelekspor'un, Kaş Gençspor maçında 70 dakika sahada kaldı. Beymelekspor formasıyla ligde baraşılı olmayı hedeflediklerini dile getiren Şimşek, "Futbol tutkusu hep içimde yaşıyor. Bazı koşullar nedeniyle kopuk kopuk futbol yaşamım oldu. İçimde kalan eksiklikleri gidermek, gençlere örnek olmak için uzun süre Demre Beymelekspor'un antramanlarına katıldım. Kilo verdim. Belirli bir kondisyon kazandım. 10 yıl sonra 45 yaşında futbola geri döndüm. Lisans çıkartarak, daha önce oynadığım Demre Beymelekspor'da ilk maçımda 70 dakika sahada kaldım. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. 10 yıl sonra sahaya çıkınca, ilk günkü gibi heyecan duydum. Hele maçın 70'inci dakika sahadan çıkarken seyircinin alkışı gözlerimi yaşarttı. Antrenmanlarımı artırarak daha çok sahada kalmaya çalışacağım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.