622 üniversiteliye, 93.300 TL ulaşım yardımı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.02.2022 - 10:04, Güncelleme: 03.02.2022 - 10:04
 

622 üniversiteliye, 93.300 TL ulaşım yardımı

Burdur Belediyesi tarafından ikametini Burdur’a taşıyan 622 MAKÜ öğrencisine, 93.300 TL ulaşım desteği yapıldı.
Burdur Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında ikametini Burdur’a aldıran üniversite öğrencilerinin her birinin kent kartlarına 150 TL aktarılarak destek verilmişti. Kampanya kapsamında ikametini Burdur’a aldıran öğrenci sayısı 622’ye ulaşırken, 93.300 TL de ulaşım desteği aktarıldı.   Kent kart aracılığıyla yapılan ulaşım desteğinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Ercengiz, öğrencilerin ikametlerini Burdur’a almaları için yeniden çağrıda bulundu. Başkan Ercengiz, ikametini Burdur’a aldıran üniversitelilere yaptığı çağrıda, “Sevgili öğrenci kardeşim, sen hemşerimiz oldun, biz de sözümüzü tutuyoruz. Kent Kartına 150 TL yükleme yapıldı. Sizleri Seviyoruz” ifadelerini kullandı.
Burdur Belediyesi tarafından ikametini Burdur’a taşıyan 622 MAKÜ öğrencisine, 93.300 TL ulaşım desteği yapıldı.

Burdur Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında ikametini Burdur’a aldıran üniversite öğrencilerinin her birinin kent kartlarına 150 TL aktarılarak destek verilmişti. Kampanya kapsamında ikametini Burdur’a aldıran öğrenci sayısı 622’ye ulaşırken, 93.300 TL de ulaşım desteği aktarıldı.

 

Kent kart aracılığıyla yapılan ulaşım desteğinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Ercengiz, öğrencilerin ikametlerini Burdur’a almaları için yeniden çağrıda bulundu. Başkan Ercengiz, ikametini Burdur’a aldıran üniversitelilere yaptığı çağrıda, “Sevgili öğrenci kardeşim, sen hemşerimiz oldun, biz de sözümüzü tutuyoruz. Kent Kartına 150 TL yükleme yapıldı. Sizleri Seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.