Manevra yaptığı otomobiliyle 25 metre yüksekliğindeki falezlerden düştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.02.2022 - 12:34, Güncelleme: 03.02.2022 - 12:47
 

Manevra yaptığı otomobiliyle 25 metre yüksekliğindeki falezlerden düştü

Manevra yaptığı otomobiliyle 25 metre yüksekliğindeki falezlerden düştü
ANTALYA'da Süleyman Gültekin’in (40) manevra yaptığı otomobili, 25 metre yüksekliğindeki falezlerden düştü. Ters dönen otomobilde sıkışan Gültekin, ekiplerin yarım saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. Kaza, saat 09.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi Akçan Sokak'ta meydana geldi. Turizmde servis şoförü olarak çalışan Süleyman Gültekin’in manevra yaptığı 15 SD 885 plakalı otomobili, 25 metrelik falezlerden uçuruma düştü. Ters dönen otomobilde sıkışan Gültekin'in yardımına çevredekiler koştu. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, otomobili aşağı kaymaması için takozlarla sabitledi. Gültekin, yarım saatlik çalışmanın ardından araçtan çıkarılarak sedyeye alınıp falezlerden indirildikten sonra ambulansla tedavi için hastaneye götürüldü. Gültekin'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Gültekin'in komşusu Mehmet Doyran, "Geriye dönmeyince merak ettim. Yukarından bakınca falezlerden uçtuğunu gördüm. Daha sonra sağlık ekiplerine ve polise haber verdim" dedi.    
Manevra yaptığı otomobiliyle 25 metre yüksekliğindeki falezlerden düştü

ANTALYA'da Süleyman Gültekin’in (40) manevra yaptığı otomobili, 25 metre yüksekliğindeki falezlerden düştü. Ters dönen otomobilde sıkışan Gültekin, ekiplerin yarım saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi Akçan Sokak'ta meydana geldi. Turizmde servis şoförü olarak çalışan Süleyman Gültekin’in manevra yaptığı 15 SD 885 plakalı otomobili, 25 metrelik falezlerden uçuruma düştü. Ters dönen otomobilde sıkışan Gültekin'in yardımına çevredekiler koştu. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, otomobili aşağı kaymaması için takozlarla sabitledi. Gültekin, yarım saatlik çalışmanın ardından araçtan çıkarılarak sedyeye alınıp falezlerden indirildikten sonra ambulansla tedavi için hastaneye götürüldü.
Gültekin'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Gültekin'in komşusu Mehmet Doyran, "Geriye dönmeyince merak ettim. Yukarından bakınca falezlerden uçtuğunu gördüm. Daha sonra sağlık ekiplerine ve polise haber verdim" dedi.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.