Jandarma sera sahipleri ile zarar gören seraları onardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2022 - 12:28, Güncelleme: 05.02.2022 - 18:02
 

Jandarma sera sahipleri ile zarar gören seraları onardı

Jandarma sera sahipleri ile zarar gören seraları onardı
ANTALYA'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören seraların onarılmasına jandarma ekipleri yardım etti. Kumluca ve Finike ilçelerinde yoğun yağış ve fırtına nedeniyle seraları zarar gören vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla jandarma harekete geçti.  Jandarma Trafik ve Asayiş timleri sera sahipleriyle çalışarak zarar gören seraları onarılmasına yardım etti. FOTOĞRAFLI  
Jandarma sera sahipleri ile zarar gören seraları onardı

ANTALYA'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören seraların onarılmasına jandarma ekipleri yardım etti.

Kumluca ve Finike ilçelerinde yoğun yağış ve fırtına nedeniyle seraları zarar gören vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla jandarma harekete geçti.  Jandarma Trafik ve Asayiş timleri sera sahipleriyle çalışarak zarar gören seraları onarılmasına yardım etti.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.