Küçükkuyu Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2022 - 17:12, Güncelleme: 05.02.2022 - 18:01
 

Küçükkuyu Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

Küçükkuyu Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi
ÇANAKKALE'de dün 'irtikap' suçlamasıyla gözaltına alınan Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı CHP'li Cengiz Balkan, Fen İşleri Müdürü M.E. ve Fen İşleri personeli M.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ile yanındakiler, görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Küçükkuyu beldesinde oturan Kamuran T.'nin 14 Temmuz 2021'de ifadesi alındı. Kamuran T. ifadesinde, yapı ruhsatı çıkartma işlemi sırasında Küçükkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürü M.E.'nin kendisinden usulsüz olarak 15 bin TL aldığını, bu işlemin Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın bilgisi dahilinde yapıldığını ileri sürdü. Savcılığın talimatıyla Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri Müdürü M.E. ve Fen İşleri personeli M.Ö., dün mesai bitimine yakın belediyeye gelen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından 'irtikap suçlamasıyla gözaltına alındı. Ayvacık ilçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile M.E. ve M.Ö. adliyeye sevk edildi. Sevk öncesi bazı kişiler, emniyet önünde görüntü almak için bekleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ile yanındakiler de basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.    
Küçükkuyu Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

ÇANAKKALE'de dün 'irtikap' suçlamasıyla gözaltına alınan Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı CHP'li Cengiz Balkan, Fen İşleri Müdürü M.E. ve Fen İşleri personeli M.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ile yanındakiler, görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı.

Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Küçükkuyu beldesinde oturan Kamuran T.'nin 14 Temmuz 2021'de ifadesi alındı. Kamuran T. ifadesinde, yapı ruhsatı çıkartma işlemi sırasında Küçükkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürü M.E.'nin kendisinden usulsüz olarak 15 bin TL aldığını, bu işlemin Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın bilgisi dahilinde yapıldığını ileri sürdü. Savcılığın talimatıyla Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri Müdürü M.E. ve Fen İşleri personeli M.Ö., dün mesai bitimine yakın belediyeye gelen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından 'irtikap suçlamasıyla gözaltına alındı.
Ayvacık ilçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile M.E. ve M.Ö. adliyeye sevk edildi. Sevk öncesi bazı kişiler, emniyet önünde görüntü almak için bekleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ile yanındakiler de basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

 

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.