Isparta Valisinin yerine merkezden vali görevlendirildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.02.2022 - 12:53, Güncelleme: 07.02.2022 - 13:26
 

Isparta Valisinin yerine merkezden vali görevlendirildi

Isparta Valisinin yerine merkezden vali görevlendirildi
 ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu'nun yerine Ankara'dan Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Seymenoğlu'nun Covid- 19 testinin pozitif çıktığı için evinde karantinaya alındığı belirtildi. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun dün yapılan Covid 19 testinin pozitif çıktığı, evinde karantinaya girdiği belirtildi. Seymenoğlu’nun raporlu olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı, 3 Şubat'ta etkili olan kar yağışı sonrası elektrik kesintilerinin yaşandığı kentte, koordinasyonun devamlılığı için Ankara'dan Merkez Valisi Osman Kaymak’ı görevlendirdi. Seymenoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.     
Isparta Valisinin yerine merkezden vali görevlendirildi

 ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu'nun yerine Ankara'dan Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Seymenoğlu'nun Covid- 19 testinin pozitif çıktığı için evinde karantinaya alındığı belirtildi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun dün yapılan Covid 19 testinin pozitif çıktığı, evinde karantinaya girdiği belirtildi. Seymenoğlu’nun raporlu olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı, 3 Şubat'ta etkili olan kar yağışı sonrası elektrik kesintilerinin yaşandığı kentte, koordinasyonun devamlılığı için Ankara'dan Merkez Valisi Osman Kaymak’ı görevlendirdi.
Seymenoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.